tirsdag den 22. juli 2008

hjælp ønskes.


kunne det mon tænkes, at nogle af alle de smukke kager, jeg igennem tiden er stødt på, under mine vandringer rundt i blogalala, udover at være smukt pral, også har været reklame for et par ferme hænder, der måske kunne have lyst til at tjene lidt ved siden af?

jeg står nu med et akut behov for verdens smukkeste, fineste og ikke mindst lækreste bryllupskage i flere lag til omkring 60 personer, og har ikke rigtig lyst til at frekventere de gængse bagermænd, hvis jeg kan blive fri...


kender du en, der kender en, eller kan du måske selv?

håber at høre fra dig, enten her, eller på mailen, som du kan finde under min profil.


miss m. ligustervej.

4 kommentarer:

anjoe sagde ...

kagekonen.com ved jeg via bloggerier kender flere andre, der kan "trylle" flotte kager med ønskede motiver, så prøv at google på hende og spørg om, hvor der er en kagekunstner nær dig ;-)

Trine sagde ...

Hej smukke... Til Helle og Mikaels bryllup fik vi den fineste kage, og den var vist ikke voldsom dyr. Lavet af en kollegas kone på Helles skole, tror jeg nok. Helle er bare desværre ikke at få fat på lige nu, hun er på ferie. Men evt ring til Ryomgård realskole og sig at du har hørt noget om en der kan noget med kager....
Håber du finder noget!
KNUS ... GLÆDER MIG

Majsen sagde ...

Gratulerer med dagen i dag :-) :-) :-)

Hurra - Hurra - Hurraaaaa

missm. sagde ...

anjoe : tak for hjælp, kom dog aldrig så langt, men kagen var trods bager-herkomst fantastisk :D

trine : du ved ;)

majse : hvor er du sød. taark :D ikke mindst for den fantastiske kop. jeg knuselsker den allerede. ringer lige en af dagene, men er i nattevagt resten af ugen, så ved ikke helt hvornår det bliver.

kram til både dig og mor-ruth.