lørdag den 29. maj 2010

lyd

man ved, at man er på vildspor, og bør tage livet op til seriøs genovervejelse, når champagnekøleren pludselig har opnået ny status; nemlig i form af fnullerfratørretumblerenopbevaringsaggregat...

13 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Øh, hov m-( Suk, livet blev vist fyldt med børn og tøj ;-)

Men dejligt at høre fra dig igen.

Forresten, skimtede lige din opretshavsnotits - må jeg godt bruge dit billede fra i vinters som skrivebordsbaggrund??

miss mikkelsen sagde ...

det kan du tro... det er mig en ære at beklæde dit skrivebord ;o)

... og ja... dobbeltsuk, men hvordan kommer man af med alt det dér hejs igen, findes der virkelig ingen retur-klausul, eller noget. bare en lille smule ad gangen, en gang i mellem....?

LouLou sagde ...

Du skal huske, at livet ikke ER en fest med mindre man fester. Lidt. Ind mellem.

Savner dig

Knus og mere
/L

Zette sagde ...

Man skal ikke slå større brød op end der kan være i webergrillen, man lever kun en gang, og husk at trække vejret helt ned i maven.
Desuden er der aldrig nogen, der stjæler en opvask, så den kan man sagtens lade stå

miss mikkelsen sagde ...

hmmnnnn.... loulou gælder det, at jeg faktisk HAR været til 2 fester i denne uge; éen på min fars bosted/træningscenter, og éen i børnehaven?

...eller tæller det ikke :S

(er sikker på, at jeg savner dig mere...!)

zette, du formår altid at trylle et smil frem hos mig. om det angår ufrivillig tarmluft eller bare sund lommefilosofi, kan jeg altid regne med dig.

tak!

Sebastian sagde ...

Tjah, man kan måske finde en anden familie med børn, mødes, putte ungerne til sengs og så drikke lidt champagne for hyggens skyld ,-)

Mit skrivebord er ret fyldt, så må hellere nøjes med dit vinterbillede ;-)

Er sikker på, at fest i børnehaven tæller med som fest ;-)

miss mikkelsen sagde ...

hehe... men det er ikke helt det samme vel? men ja... mere champagne i hverdagen, hvis ammitzbøl tilføjer den, så tror jeg, at jeg er ved at være overbevist ;o)

og lige præcis spørgsmålet omkring anvendelsen af ordet fest, som angivelse af en sammenkomst bestående af frysende forældre, der meget hellere ville sidde hjemme med stængerne oppe, og sukkerspeedede børn, der prøver at overgå hinanden i discipliner som højtråbning, sandkastning, og andre mere eller mindre ulvetimerelaterede aktiviteter, ikke bare er en lille smule misvisende... ja, det er vist en helt anden historie...!

Zette sagde ...

At your service!

Sebastian sagde ...

Hvem er ammitzbøl? Og kan h'n også komme med champagne til mig?

Aj, altså 'fest' kan da også betyde 'gang i gaden, og det lyder det til, at der var til jeres institutionskomsammen; men ok - ikke den slags, der ledte tankerne hen på noget, hvor champagne også indgik ;(

Ønsker dig flere fester med mindre ulvetime og mere champagne ,-)

miss mikkelsen sagde ...

ved ikke om ammitzbøl ligefrem bringer champagne ud, men letfordøjelige meninger, der på ingen måde kommer bare tæt på, at komme galt i halsen, er han da temmelig god for, den gode medstifter af liberal alliance.
det jeg mente var bare, at et sidste valgtema kunne være mere champagne i hverdagen, og så må næste skridt da nødvendigvis være folketinget. det kan da ikke kun være mig, der her går ud over...

og tak! jeg tager med kyshånd imod alle de bobler der er ;o)

Sebastian sagde ...

Åh, tak, jeg følger bare ikke med i politik i særlig høj grad; men måske, hvis der kan komme champagne ud af det, at jeg skulle ,-)

miss mikkelsen sagde ...

Der kan du selv se. Det virker allerede ;o)

Anonym sagde ...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel