onsdag den 2. juni 2010

uvist

nogen gange kan en kæde af forandringer pludselig ændre et absolut i en grad, så intet nogensinde igen bliver som det var. lidt ligesom hvis nogen tog, og byttede om på rækkefølgen af gearene i din 20 år gamle bil. det ville stadig være en bil, ubetvivleligt. men den arm, der efter modifikationen skulle betjene gearstangen, ville virkelig være på overarbejde. den tilnærmelsesvis amputerede legemsdel, der handler, helt uden tanke, fordi det har den altid gjort. og om det var 2.- 5.- eller 1. gear er egentlig fuldstændig ligegyldigt, et af dem ville på et tidspunkt med høj sandsynlighed få det hele til at vælte, enddog uden at man med 100 procents sikkerhed ville kunne sætte en finger på, hvilket af dem et det var. og forskellen ligger i om man gav op i tide, og erkendte at den bil ikke burde køres. eller noget andet.

jeg er væltet. har ladet femte være andet, og tredje være bak. og i dag smilede jeg. og lo.

5 kommentarer:

LouLou sagde ...

Måske det er tid til at overveje en model med automatgear????? ;-)

(vd nærmere eftertanke, nej: Såville du (jeg???!) bare skulle til at opfinde noget andet at vælte over og ved. Så lad os køre videre. Og le imens :D)

spunky sagde ...

hmmmm ... tror jeg er ved at blive gammel, enten har jeg ikke noget fornuftigt at sige eller også har jeg glemt hvad det var jeg ville sige....???

nå men jeg kan da altid sige hej.. :-| eller det der???

Zette sagde ...

smile og latter er godt. Og livet er for kort til dårlige gearskift.

Eller: Jeg holder mig helt og holdent til Spunky.

Sebastian sagde ...

Tror som Spunk, at jeg også er ved at være gammel, for jeg forstår intet, eller dog, det lyder, som om du har det godt, og det er dejligt at læse.

Uden Relevans sagde ...

Latter er godt. we like