søndag den 21. august 2011

spam

Min tidligere nævnte alias-fb-profil har endnu engang bragt mig i nærheden af et nyt særligt og interessant venskab, jeg bare skal række ud efter, for at tage hul på. Denne gang er det Mille, der synes at søster lagkage er et spændende bekendtskab;

Hej. Mit navn er Mille. Jeg har netop været på besøg i en kammerats sommerhus i Glesborg på Djursland, hvor vi faldt i snak med en af naboerne, som havde et mirabelle træ vi fik lov til at plukke fra. Hun henviste til dig, da vi talte om opskriften på saft fra mirabellaer. Som hun sagde, så kendte du til ALT indenfor syltning, bagning, kager m.v.
Så mit spørgsmål går på, om du har en god opskrift på mirabellesaft? Jeg kan selvfølgelig søge på nettet, men vil hellere spørge lidt utraditionelle steder og måske få fat i 'guldkornet' (opskriften)..
Og deler du ud af andre spændende opskrifter, tager jeg gerne imod, da jeg er næsten nybegynder (begyndte for 2 år siden) i at sylte, lave marmelade o.l.

Med venlig hilsen Mille.

Og jeg mener, det giver da god mening at Søster Lagkage er den store madconnoisseur og sylteekspert. Hun har f.eks ingen venner, som kunne tage tiden fra diverse kulinariske udfordringer. Eller interesser som sådan. Eller bare et billede. Så Mille, godt initiativ, men jeg er ked af det. Ingen guldkorn til dig i denne omgang. Dog skal du have tak for mailen, jeg håber du finder en god opskrift, og hvis du gør vil jeg gerne have en kopi.(jeg får faktisk alt for få af den slags som mig selv, kedeligt, men sandt)

2 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Det mest interessante er da. at naboen med mirabelletræet henviser til dig - - jamen halllå, HVEM er det????

Næste gang så henvis til "Den grønne Syltebog" eller Frk. Jensens Syltebog - de er gode begge to.

Minna sagde ...

Spændende blog - glæder mig til at følge dig;)