torsdag den 31. januar 2008

sgu

røvognøglerøglelorteskodkraftidiotopir....


(det er faktisk meget sværere end man skulle tro at skrive grimme ord, og egentlig også ret grinagtigt, så meningen med dem forsvinder lidt i processen... og mon det ikke er meget godt, når alt kommer til alt... )

10 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Sådan, ud med det; men øh:
hvad betyder 'opir'? .-)

Forresten: hvad er det for noget vås, at man skal kæmpe for en ret, man har: det handeler bare om at få fjummerhovedet på den anden side til at huske på, hvordan det er, at tingene jo retteligen hænger sammen; men det kan selvfølegelig være svært nok ,(

miss mikkelsen sagde ...

seb : sådan burde det i hvert fald være, desværre er det bare ikke altid tilfældet... men så kan de lære det kan de!!

og hvis du sætter "øven" foran opir giver det nok mere mening ;)

Sebastian sagde ...

du mener, at det skal sættes bagefter, ikk'? Ellers bliver det da bare mere mærkeligt ;)

Kender godt den der med myndigheder etc, der ikke tror på, at vi har ret. Og så ynder jeg med det værste/bedste kancellisprog at fortælle dem, hvordan tingene hænger sammen.

miss mikkelsen sagde ...

seb : hehe... nu kunne jeg rode mig ud i noget med, at hvis man visualiserer et ord vil endelsen nødvendigvis lægge sig foran det fysiske ord og dermed er min udtalelse faltisk korrekt (selvfølgelig afhængig af i hvilken retning man har vendt ordet...)

men jeg kunne også indrømme, at mine tanker er andetsteds i disse dage, og undlade at rode mig ud i mere bøvl, end jeg allerede har fået bragt mig selv i ;)

ville ønske, at det var den position jeg stod i, altså med hensyn til uregerlige myndigheder og ret, men jeg må
desværre nok opføre mig ordentligt for at få mest muligt ud af situationen, hvor gerne jeg end ville stampe i jorden og kræve min ret. men det betyder ikke, at de ikke kender min holdning, bare at jeg vælger en mere diplomatisk fremgangsmåde end jeg kunne have valgt, hvis jeg havde udstået min prøvetid.

ballast sagde ...

???

Whats up, babe?

miss mikkelsen sagde ...

ballast : intet nyt under solen, udover at jeg er blevet bekræftet i at jeg har ret og de har hvad det nu er de mener de har. ikke at det rykker ved noget... (altså lige udover at det giver mig lyst til at sige sgu et par gange til ;))

Ballast sagde ...

Sgu!

Sebastian sagde ...

Aj, altså sikke noget.
Nå men godt, at du jo så er den store og fornuftige, der kan se, hvad der er ret, og så synd, at de andre ikke kan indrømme en fejl. Uanset hvordan magbalancen så er ;(

spunky sagde ...

ha ha ha ha

jeg er nu ret vild med det der ord
"røvognøglerøglelorteskodkraftidiotopir"

Dog lidt svært at sige uden at trække vejret undevejs...

der er sådan lidt Tapir over det, bare meget større...

så jeg forestille mig et tapir lignende væsen på størrelse med en mamut, den er dog større bag til end fortil, total sinke og mega beskidt, ikke bare sådan fysisk, men også lydmæssigt...

Der udover har den en fantastisk sugeevne og lugter som et daggammelt askebæger..

men ellers så smiler den og ser glad ud!

godt at opfinde sådanne dyr når verden går en imod! SGU ;)

miss mikkelsen sagde ...

HAHAHAHA!!!

spunk, jeg havde faktisk været inde på tapir-tanken, men var ikke nået så langt som til at visualisere den, det har du til gengæld klaret for mig så meget bedre end jeg kunne have gjort det selv. tak du, det trængte jeg til :D