onsdag den 6. februar 2008

tortur

er når man udover at skulle kæmpe en daglig kamp for at finde fodfæste, skal lægge hals og mave til en stor styg doktors endnu større og styggere skop. det er bare ikke meningen at der skal kikkerter ned i maver, og slet ikke tre gange inden for den samme klokketime.


den gode nyhed er, at jeg vinder den førnævnte kamp om ikke på knock out, så på point, og at man heldigvis kan få hukommelsestab, som kan overskrive minderne om gårsdagens lidelser. gad vide om sådan et mon kan bestilles på nettet...

8 kommentarer:

Majsen sagde ...

Avsen - det lyder da ikke just rart det der. Er du ok? Altså tænker, at der jo er en årsag til sådan en, på mig, voldsom handling.

Kram

Sebastian sagde ...

puha, lyder ikke rart.
Håber, at de går meget bedre, meget hurtigt.
Godt, at du vandt, så en anelse skidt med, at det "kun" var på point.

miss mikkelsen sagde ...

majsen : njaaeee... det håber jeg. det sidste halve år har vist sat sig i maven på mig, og så gør man den slags ved folk. desuden fandt de en etellerandet som de besluttede sig for at klippe af. den skal de undersøge nærmere, men det skulle pr lægeerfaringsvurdering ikke være alvorligt.

men kryds lige fingre for mig for en sikkerheds skyld :)

og kram lige over :)

seb : det var det ikke, og lige nu gør det rigtig ondt i mit spritnye mavesår, men det går forhåbentlig over. (piv!!)

og ja, godt jeg vandt. det går heldigvis i den rigtige retning. og om lidt er det forår :)

Majsen sagde ...

Hvis der er noget jeg gør, er det da at krydse fingre. Også sådan i al almindelighed for dig. Meningen er jo, at du skal have det godt.

spunky sagde ...

puuuuuuh..... fy for py for, for en oplevelse!

jeg håber så sandelig at du kommer på ret køl igen og at det de fjernedekun var en ubetydelig bagatel..

jeg krydser fingre for dig!

miss mikkelsen sagde ...

majsen : det er vist nok også det jeg går efter, sådn i det lange løb. jeg har det bare med at tage et par cirkler i ny og næ, for at tillægge mit liv et strejf af spænding ;)

tak søde spunk, det er værdsat!

Zette sagde ...

Uuuh, altså MissM. Det er bare ikke i orden med den slags undersøgelser - med mindre de finder ud af gode ting, der skal gøres. Det og så kikkerter den anden vej fra må være noget af det allerværste.
God bedring til øm hals, mave, sår osv.

miss mikkelsen sagde ...

tak zette. der er bestemt ikke en anbefalelsesværdeig oplevelse, men det er ved at fortone sig i tåger... fik vist også så hatten passer af diverse morsomme stoffer..


nu mangler jeg bare svaret på prøverne. så er jeg ok igen.