mandag den 18. februar 2008

piv

"i en kælder sort som kul, allernederst nede. var et lille musehul, og en muserede. skønt de levede lidt småt, havde musene det godt. de gik rundt og snasked', og blev aldrig vasked'..."


nøj, hvor kan jeg lige pludselig se det ikke særlig romantisk hyggelige i ovennævnte børnesang, især efter at fælden klappede tredje gang her i weekenden. jeg forsøger at rode dybt i mig selv, for at mærke efter om der ikke er en lille smule greenpeaceentusiast gemt indeni, men nej. mus hører ikke hjemme i mit køkkenskab, fælder skal sige smæk, og en god mus er en død mus.

14 kommentarer:

Majsen sagde ...

Æv - bliver de ved at strømme til jer de små? Man kan da igrunden ikke fortænke dem...........der er jo smadder hyggeligt på Ligustervej. Og tak for sidst - rigtig glad for at se dig igen.

Faktisk gav dine ord omkring de små børn med vand i hovedet, mig rigtig meget ro i sindet. Jeg/vi HAR gjort det rigtige. Det har du været med til at belyse. Tak skal du have smukke.

miss mikkelsen sagde ...

sødeste majs : de strømmer i den grad, og hvem vidste at museblod i den grad kunne svine i et køkkenskab... aadddrkrk!!! og ja det var rigtig hyggeligt, snart igen?!


du er slet ikke klar over hvor glad det gør mig at vide, at mine ord har gjort en forskel. og du siger bare til jeg lægger hjertens gerne både ord og ører til en anden gang.

Majsen sagde ...

Uf at det så oveni købet lugter. Det er fælt.

Ja - snart igen. Tøsen har tid, tid og atter tid indtil 1.4.08.

spunky sagde ...

Føj da for en ulykke!
Mus på Ligustervej.....ikke godt... i må have fat i en musseterninator..


puhhh godt det ikke er hos mig jeg er paranoidt bange for den slaks gnavere!


jeg håber i for bugt med dem!

miss mikkelsen sagde ...

majs : vi bestiller noget solskin, og så tager vi en kaffe i haven, så får du også set den ;)

(skal forresten til saksild i påsken, måske vi kunne finde ud af noget der?)

spunk : jeg er absolut heller ikke glad for de små kryb. heldigvis holder de (for nu) kun til inde under køkkenvasken, men det er vel bare et spørgsmål om tid før de finder vej ud i huset...


(...og det vil så være der jeg virkelig skal bevise, at jeg kan styre min panik (og kan det så egentlig kaldes panik, hvis det er styrbart??)... men at smitte to små uskyldige trunter med musehvin og stoleleg, det er næsten uforskammet ;))

Sebastian sagde ...

Vær du bare glad for, at det ikke er større gnavere ;)=

Men i øvrigt, så kan du da overveje at se, om du ikke kan lede dem ind bag komfuret - hvis de får stød, så sprøjter blodet ikke ;)

Nå spøg til side. Håber, at du snart slipper af med dem, så dine trunter ikke begynder at hoppe på stolene og hvine (som deres mor?) ;)

Majsen sagde ...

Solskin og kaffe i haven er en deal. Det er påsken og Saksild også.

Lillen og jeg har også lige talt om en skovløgs duftetur i Risskov når de blomstrer. Affødt af mit seneste indlæg. Skal du med ud og opfriske gamle minder?

Zette sagde ...

Det er sgu fair nok med den holdning, MissM!

Majsen sagde ...

psssttt......du bør i øvrigt ændre din overskrift. For du har jo fået dit helt eget værelse. Læsekrogen...

Pia sagde ...

Enig enig, minder mig om engang jeg boede på en gård hvor gulvet ikke var ordentligt isolerede, der rendte jeg rundt med en kost efter de små mus. Hmmm, ik om jeg troede at de ku fanges sådan, men alligevel:)

miss mikkelsen sagde ...

seb : det er min mantra i disse dage ;) ... less is more... eller nowet.

og strøm er nok slet ikke en dårlig idé... så skal jeg bare hitte ud af hvordan jeg slutter det til en musefælde, for jeg har altså ikke tålmodighed til at vente på, at de selv finder vej ind bag komfuret.

majs : du kan tro jeg skal med, og du finder bare vej til ligustervej lige så tosset du lyster. jeg er sengeliggende de næste tre ugers tid, eller noget i den stil. i hvert fald hjemme, og modtager gerne sygebesøg :D

zette : nemlig, jeg tænkte nok at jeg kunne finde en allieret på den anden side af bæltet :)

majs : tjoeee... det er der da noget om, men så alligevel. tager den lige til efterretning...

det er jo stadig kun en gennemgang, uden en rigtig dør (læs som kan låses), men det er dejligt!!

pia : haha!! den tager jeg lige til mig, lyder som god motion, og ikke mindst underholdning på topplan for hele familien ;)

spunky sagde ...

hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
er man gået i hi?


det er altså marts... og dermed forår i følge kalenderen!

miss mikkelsen sagde ...

spunk : sorry!!

har vist været lidt i hi, men skal nok tage mig sammen nu ;)

miss mikkelsen sagde ...

og jaaaaa!!!

det ER marts, og lige om lidt er det sådan rigtig lyst igen. og varmt.


hvor fantastisk er det lige?? :D