mandag den 25. august 2008

mandag

"...hør nu her kone..."


ja, det sagde han sgu!


...og nu er det, jeg så ikke kan lade være med at spekulere over, hvor rummeligt sådan et ægteskab mon forventes at være...

8 kommentarer:

Kontorchefen sagde ...

Du blive en god Kone.... :-)

Sebastian sagde ...

Hovsa.

Havde du glemt, at du skiftede titel? ;-) Det var da i det mindste et af de pæne, han brugte. Vil slet ikke nævne de andre muligheder; men hustru er nu heller ikke så skidt.

Og så kunne du jo kalde ham for husbond ,-)

miss mikkelsen sagde ...

kontorchef : tak for tilliden ;D

seb : njoeeee.... men skal man virkelig forvente en så direkte titulation (er der egentlig noget der hedder det i virkeligheden, eller er det bare mig der synes det er et fint ord?), jeg mener kan man ikke bare være kone på den usagte måde...

og husbond tangerer kone rigtig fint, og alene af den grund tror jeg, at jeg springer over :oP

Sebastian sagde ...

i min verden er kone-mand par og husbond-hustru også par.

Titulere er et fint og ganske glimrende ord; men det hedder altså som navneord titulering iflg DanskOrdbogen, jeg sidder med her. meget absurd, at navnet er i et med stort i midten også; men det er det, og den er god nok som ordbog.

Lotte sagde ...

For 1½ år siden, da jeg blev gift, begyndte selv min søn (dengang fire år) at kalde mig kone. "Vores kone"...
Hmmm...
;-)

miss mikkelsen sagde ...

seb : tak for korrektur. så lærte jeg lidt igen. selvom titulation også er ret fint...

hvordan mon man bliver en af dem, der må opfinde nye ord. se det var en stilling jeg ville elske at besidde... og være helt vildt god til!!

lotte : aargh... er der ikke en klausul et sted der forbyder at børn gør den slags. en eller anden form for ombytningsret måske... ;)

Sebastian sagde ...

Hvis du gerne vil opfinde et nyt ord, skal du bare begynde at bruge det. Få din familie og dine venner til at bruge det. Skrive det rigtig mange steder, sørge for, at betydningen fremgr, og så vupti, så optages det i ordbogen ,-)

miss mikkelsen sagde ...

lidt ligesom mariehøner. nu har jeg i mange år prædket det hedder mariehøns, og så laver de det bare om. uden videre.

jeg må nok desværre indrømme, at jeg synes at det er lidt fint. og ret betryggende, at det faktisk kan betale sig at lave nye ord. på sigt.