fredag den 29. august 2008

forstadsmangler

jeg elsker etnisk mad under devisen jo stærkere jo bedre, og selvom jeg efterhånden også er kommet til at holde uendeligt meget af ligustervej og vandet og freden og hastighedsbegrænsningerne og det hele, må jeg indrømme, at der er en absolut mangel i mit eget private yndlings forstadshelvede. men så er det jo godt at veninden stadig bor i gåafstand til ghettoens mest velassorterede tyrkerbiks.

så nu bugner ligustervejskøkkenet af smag og duft og farver. og ret heldigt, at det er den første lige om snart, for hold da op, hvis man skal have lidt af alt det bedste, og samtidig også prøve noget af det man endnu ikke kender, kan det faktisk godt gå hen og blive en anseelig udskrivning. velbekomme missm.


og god weekend :D

4 kommentarer:

Majsen sagde ...

......og så blev Majsen sulten. Og i øvrigt mindet om, at jeg også bor aaaallllt for langt væk fra lækre fristelser. Men der er alligevel noget der opvejer det. Jeg har ihvertfald ikke i sinde at flytte. Smart er det også, at jeg så bliver overrasket over al det nymodens, når jeg forvilder mig ud i den virkelige top moderne verden, hvor der ikke kun er fiske frikadeller og stuvninger på menukortet. Man bliver så nem at begejstre med ligusternes indtog.

livrdz sagde ...

@majsen
"man bliver så nem at begejstre med ligusternes indtog"
- her må jeg lige råbe hørt! (når jeg altså kan få luft efter grineanfaldet).

@missmikkelsen
Tak for indlægget! :o)

miss mikkelsen sagde ...

majse, min majse : jeg vil så gerne begejstre dig, så du kigger bare ind, jeg kan stadig klare både noget af det stærke og noget af det søde...

men det er vist noget med at tid er en mangelvare i din verden i tiden, eller ;)

livrdz : velbekomme, kiggede lige ind forbi dig. det kunne jeg godt finde på at gentage en anden gang ;)

livrdz sagde ...

@miss mikkelsen
du skal være så hjertelig velkommen! :o)