tirsdag den 2. september 2008

invasivt

...eller, så kan du lære det...!

det korte af det lange er, at jeg i morgen skal på kursus i venflonanlæggelse, og det har jeg kun ønsket mig siden sådan cirka... altid. uhæmmet leg med nåle, og ikke mindst det at kunne selv. det er nok en sygeplejersketing...


(det håber jeg i det mindste det er, så har jeg da en undskyldning)


jeg forventer på ingen måde forståelse fra nogen sider, men det er egentlig også helt ok, for jeg glæder mig som en 5-årig til juleaften...

9 kommentarer:

Zette sagde ...

Fra en som af og til sidder i den anden ende af den nål, så er det godt nok vigtigt, at du lærer dit kram ordentligt! Lær det, øv dig, vær rolig, tal pænt, sørg for hygienje og patientsikkerhed er fulgt og stik så til! God arbejdslyst!

spunky sagde ...

jeg kan kun sige som jeg har sagt det før.
hvidkitlede kvinder med injektionssprøjter i hænderne er de rene sadister....

jeg taler af erfaring ;-)

livrdz sagde ...

Jeg må give zette ret! OG jeg vil tilføje - hvis aldrig patienten din usikkerhed eller tøven (min erfaring: 3 dage - 37 forsøg, 3 lagte venflons! Og det er ikke sjovt!).

livrdz sagde ...

Hov forresten, hvis du skulle være i tvivl, var jeg patienten! ;o)

Sebastian sagde ...

Jeg kommer sådan til at tænke på Spunks stramaj-postering.

Måske livrdz skulle skifte nik til nålepude? ;-(

Kontorchefen sagde ...

Er det ikke sjovere at tage feber ?

spunky sagde ...

#kontorchef

tage feber????

Majsen sagde ...

Du har bare at gøre dig umage på det kursus, for der findes patienter som jeg, på hvem det gør herrenas (noget med små vener der klasker sammen fordi jeg er bange siger de....)

Hvis du får UG i faget, så ringer jeg efter dig når jeg engang skal have et sådan lagt. Det er jo også altid et plus at have dig omkring. Så det er hermed bestemt.

miss mikkelsen sagde ...

bare rolig alle sammen, jeg skal nok opføre mig pænt. jeg fik faktisk ikke så mange chancer for at stikke som jeg havde forventet, (sygeplejersker er kyllinge når det gælder den slags, de har det bedst i den rigtige ende af nålen...) så hvad gør en samvittighedsfuld sygeplejerske, som ikke vil have sine patienter til at agere prøveklud. hun tager en håndfuld venflons i tasken på vej hjem, og stikker dem i sin kæreste.

om han synes at jeg er dygtig melder historien ikke noget om, men jeg har ikke tænkt mig at stikke i nogen andre før jeg føler mig sikker. eller kæresten ikke længere gør ;)

kontorchef... man er en meget dygtig sygeplejerske hvis man kan tage feber... enten det eller veludrustet ud i paracetamol. jeg plejer selv at tage temperatur, men det er der nu ikke meget sjov ved ;D