torsdag den 31. januar 2008

time-out

altså jeg ved godt, at mit humør ikke har været det bedste her på det sidste. jeg har vist tilmed forsøgt mig med grimme ord (rundstyk!!). men derfra og til at angive min blog som havende "objectionable content", det er måske lidt drastisk i mine øjne.

men ok, ret skal være ret, og jeg skal nok forsøge at bande mindre i fremtiden. og jeg går sporenstregs ud og vasker min mund med sæbe... eller er en håndvask mon i virkeligheden tættere på den rette bod?


jeg er god igen, og vil i så ikke godt holde op med at flage med rødt på min blog, søde bloggerfolk??

sgu

røvognøglerøglelorteskodkraftidiotopir....


(det er faktisk meget sværere end man skulle tro at skrive grimme ord, og egentlig også ret grinagtigt, så meningen med dem forsvinder lidt i processen... og mon det ikke er meget godt, når alt kommer til alt... )

mandag den 28. januar 2008

detour

jeg fik at vide den anden dag, at "de tårer man græder ud, ikke fryser til is i hjertet".

... jo tak. og hvis du kendte mig vidste du,

1. at jeg ikke ejer en poesibog, og
2. at jeg ikke sætter pris på floskler når jeg er ked.


(jeg tror, at jeg er ved at vende selvynk til vrede. og det er vist også, så vidt jeg husker, dér man kan hente energien der blev væk, indtil den kommer hjem af sig selv. godt så.)

tirsdag den 22. januar 2008

pause

nogen der kender telefonnummeret til pausebevillingsministeren... eller måske bare en nogenlunde holdbar (og lovlig) måde man kan tage en ferie fra sig selv på... og er det rigtig slemt at indrømme, at man ikke rigtig orker mere?

søndag den 6. januar 2008

godt nytår

hvis man skal indtage en positiv vinkel til virkeligheden, og det er der nogen der påstår er den eneste vej frem, må det nødvendigvis være, at det kun kan gå fremad herfra.

alt for meget arbejde, børn med vejrtrækningsproblematikker og udtalte problemer med at temperaturregulere sig selv, et koloenormt og aldeles uindfriet søvnbehov og alt for meget underskud. det lyder faktisk ikke særlig rart nu jeg ser det på skrift. måske det er derfor jeg ikke har haft lyst til at skrive.


trænger til søde ord og opmuntring. (ogferieogsøvnogfestogfarverogoverskudogkysogknusogkramogsologvarmeognyesofaer) ...anyone??