søndag den 12. juli 2009

intimt

"hvis du trykker for meget på mig, så prutter jeg."

informationen var ment som en advarsel, og skulle have haft til formål, at få min kære mand til at afslutte det knus han ellers var ved at give mig, inden katastrofen indtraf, og udslippet uundgåeligt ville komme på top ti over denne sommers værste, og mest skadevoldende gasudslip.

det havde bare den stik-modsatte effekt. og hvad er det så lige, det dér med mænd og prutter? jeg har brugt 7 år på at undgå at give ham den mindste grund til at tro andet, end at alt det jeg putter i munden bliver fortæret så grundigt, at der ikke kommer noget ud af den anden ende. som i absolut intet. nada. niente. punktum. endvidere har jeg brugt uendeligt mange meter toiletpapir, og vand, og tændstikker, og høje host og alt muligt andet for at dække over lyd og lugt af det dér jeg end ikke gider skrive (mere eksplicit end dette) om.

mens han til gengæld prutter højlydt i et væk, og til nød kan få et lidt rosa skær i kinderne, men hvem ved om det bare er af ren anstrengelse.
jeg vil så gerne, at der er dele af min fysik, der kun, uanset hvor mange år vi lægger bag os i hinandens selskab, er for mine øjne... 0g ører. og jeg kan slet ikke forestille mig, at vi skulle kunne dele toilet under intime seancer, selvom han har forsøgt sig flere gange, og er røget ud med flyvende farver. mine børn kan jeg til nød tolerere, jeg har trods alt selv lavet dem, men min mand... vi skal jo også kunne holde hinanden ud om 40 år fra nu. helst, i hvert fald.


nåmmen, jeg græmmer mig videre, og forsøger at lære af det her. hvis bare jeg vidste hvad det var, jeg skulle lære...

6 kommentarer:

Zette sagde ...

Du har fuldstændig misforstået det, Miss M. Prutter ER sjove. Og man skal prutte. Det er unaturligt at lade være, og det er slet ikke sundt, hvis en prut sætter sig på tværs, det gør ondt. Den skal ud skal den. Men naturligvis prutter man ikke ved spisning og på arbejde - med mindre man er på toilettet. Men ellers så skal man da prutte. Tænk bare hvor imponeret din mand ville blive, hvis du kunne larme mere end ham.

Dog vil jeg sige, at toiletbesøg holder vi også for os selv her i huset, der er grænser. Men en højlydt fis i 4 tonearter, der kan få katten til at forlade stuen, den gør altså altid lykke. Lær det og nyd det, Miss M.

Majsen sagde ...

Det der kunne jeg have skrevet.

Herhjemme siger manden altid, at hvis nu jeg prutter el. sån, så er det skide (!!!)sjovt. Men altså - når han gør det, ja så farer jeg op og kan bestemt ikke se noget som helst morsomt i det. Tværtom.

Det er et nødvendigt onde, og derfor at toiletter er opfundet. Færdig, slut, prut......

spunky sagde ...

Zette tog nærmest ordne ud af munden på mig .....

så jeg kan ikke sige andet end at jeg er 100% enig med Zette!

Louise sagde ...

Du er fantastisk, smukke! Spot on. The story of my (mans) life...

Kys og knus

miss mikkelsen sagde ...

zette : så beholder jeg bare min misforståelse i fred...

det er okay med mig at være helt forkert, hvis bare jeg får lov at være det resten af mit liv ;o)

(og jeg ved godt at det ikke er sundt, obstipation er mit livs soundtrack...)

majse : skal vi være fælles-forkerte?

spunk : det er okay at være enig med zette, hun har ret i helt vildt mange ting.

...for resten kan jeg slå nogle mægtige bøvser helt uden at rødme, tæller det?

miss mikkelsen sagde ...

juhuu luvise - du er hjemme!

skal vi ses en af dagene. trænger til en knuser, hvis bare du lover ikke at trykke for hårdt :P