søndag den 7. februar 2010

holy cow

jeg afslørede det i kommentartråden til et tidligere indlæg, og nu får jeg lyst til at slå det fast med syvtommersøm. og mange punktummer.

jeg.tager.til.indien.lige.om.lidt.


hende her har sagt sin stilling op, og jeg måtte pludselig handle hurtigt, for ikke at gå glip af muligheden, for at opleve mumbai i følgeskab med en insider. og med hele situationen herhjemme, tog det ikke mange sekunder før beslutningen var truffet, rejsen var booket, solen er hjemme, og lige om hjørnet.

så hellige ko, vær beredt, endnu en klodset blondine er på vej. og jeg forventer som absolut minimum at få en elefant eller to med hjem, om ikke andet så i erindringen. og á propos dyr, så er sommerfuglene i min mave i den grad på overarbejde, og det bliver nok ikke mindre jo tættere vi kommer på marts, men det føles godt, og det er efterhånden længe siden, at der er noget der har føltes godt.
så mere af den slags. tak.

11 kommentarer:

Maja Kirstine sagde ...

Jeg håber at du får en virkelig, virkelig god tur der ned. Jeg er godt nok misundelig, men hvor jeg dog under dig det!

Tag et lille stykke Indien med hjem til mig ;o)

Sebastian sagde ...

Ja det kan jo hurtigt blive lige om lidt. Rigtig god tur. Nyd det, og glæder mig ti at læse om det og se billeder derfra ;-)

miss mikkelsen sagde ...

maja k : det skal jeg gøre... du kan hente det her engang efter den 11. marts :o)

og tak!

seb : jeg glæder mig også som et lille barn til juleaften, men er også lidt bekymret... der er altså langt til Indien helt alene.

så kan man virkelig tale om "endelig alene"...

Trine sagde ...

WOO HOO...
Hende her glaeder sig til du kommer..!! Og hvis sommerfuglene blafrer bare en anelse mindre hvis du ved at det er mig der staar og venter i den anden ende, saa goer jeg det! Selvom det er midt om natten :-)
Det bliver saa dejligt at se dig !

Zette sagde ...

Jamen dog, sikke en surprise. Jeg tror det er godt for dig at komme væk, helt væk, hvor man kun kan være i nuet og mærke livet. Rigtig god tur.

Sebastian sagde ...

Ja det kan man vist roligt kalde det ;-() men det lyder da i det mindste til, at du ikke bliver alene dernede/-ovre.

miss mikkelsen sagde ...

smukkeste dejlige blondine veninde, WOO HOO selv. vi skal gøre indien usikkert, skal vi (hvis jeg skriver noget om mumbai og usikker risikerer jeg vel at få en anklage om terrortrusler på nakken...)

og hvis bare der står en lille mand med et skilt med påskriften miss m, så skal det nok gå, og du skal få din nattesøvn i fred... det er mere det der dubai, der foruroliger mig, når først jeg er i mumbai er jeg sikker på, at det nok skal gå :*

men hvis jeg skifter mening skal jeg nok sige til ...

tak zette! jeg tror også det bliver godt for mig :D

seb : jeg bliver ikke alene, heldigvis, men turen derud kan godt gå hen og blive lang og ensom, især med de tunge tanker jeg bærer rundt på i tiden. men en iPod i ørerne, så kan der heldigvis skrues ned for blusset :o)

Sebastian sagde ...

Håber, at turen kan få dine tunge tanker bearbejdet og gjort lettere, så de kan svæve væk igen. Og håber, at du kan ramme en netforbindelse et sted, så vi kan skrive venlige hilsner til dig undervejs. Ellers vil de helt sikkert komme per tankeoverførsel.

Anonym sagde ...

Har set din blog for første gang i dag:-) Og se så at komme afsted til Mumbai, du vil aldrig fortryde, det er en total oplevelse. Har boet der, og saaaaavner det. Glæd dig!!

Loulou sagde ...

kommer.du.til. Skanderborg.på.fredag.?

knus.fra.en.der.savner.dig.og.gerne.vil.ønske.god.tur.før.du.tager.til.indien

spunky sagde ...

håber du får en elefantastisk tur... ;-)