tirsdag den 25. januar 2011

YEAH!

så blev man forhåndsgodkendt. det er noget man skal når man er kronisk syg, har haft aktivitet i sygdommen indenfor den seneste måned, og skal ud af landet. det er nemlig sådan, at hvis ikke man forhåndsgodkendes, kan sygesikringen afslå at betale for helikoptertur hjem, hvis en sådan skulle vise sig at være nødvendig. sådan bliver jeg så klog på verden i øjeblikket.

underligt, pludseligt at være udstyret med en tilstandsrapport. kan ikke lade være med at tænke på, hvor mange k3'ere jeg mon har. sandsynligvis ikke så mange endnu, siden de lod mig slippe ud af landet med en blankocheck.til gengæld betyder det også, at jeg er frigivet til at tage afsted på skiferie på lørdag, k3'ere eller ej. og gad vide, om ikke det i sig selv kunne medvirke til, at de der måtte være, kunne blive udbedret?

11 kommentarer:

spunky sagde ...

tillykke .... det er sgu da et kæmpe punkt på positivlisten .... sådan!

miss mikkelsen sagde ...

netop!

jeg var godt nok ved at blive lidt klam over risikoen for, at jeg skulle blive hjemme, mens resten af familien drog nordpå til skiland. men heldigvis har jeg en rar neurolog, der skrev et brev, der åbenbart havde en gavnlig effekt på bureaukraterne :)

spunky sagde ...

endnu en gang tillykke .... og så god tur når det bliver omkring den tid ....
bare det var mig ;-)

miss mikkelsen sagde ...

tak for det.

jeg glæder mig også temmelig meget. desværre har vi et dobbeltværelse med to opredninger, hvis der var mere plads, kunne du da bare være taget med ;)

spunky sagde ...

tak ... men det havde jeg nok ikke fået lov til uden højlydt protest ...
jeg har to poder som ÆÆÆÆÆÆlsker at stå på ski!

Sebastian sagde ...

Så er I vel af sted på ski - dejligt.

Håber, I får det nydt hele ferien, og du ikke kommer hjem før tid.

Og du skulle da have sagt til, for jeg ville da også gerne have været med ,-)

lev det Norge eller Sverige? Langrend eller slalom - personligt er jeg til første af begge dele ,)

miss mikkelsen sagde ...

nåmmen så er der heldigvis ikke grund til at misunde mig for at være på ski spunk... det er jeg heldigvis sluppet for, i den grad!

seb: norge og langrend. i hvert fald for de andre på golfjellet. vi forsøger at indkode lidt ski-fornuft i pigerne, inden de selv får for meget at skulle have sagt, og nedlægger forbud over alt andet end slalom. men vejret er dejligt og det der...

spunky sagde ...

æææhhh ....huh .....???
har du været på ski eller på ski ikke?

miss mikkelsen sagde ...

hehe... jeg er i norge, familien står på ski, og jeg kigger på. jeg kan godt se at de ser lidt forvirrende ud umiddelbart. sådan føles det faktisk også, nu jeg tænker over det ;)

spunky sagde ...

hvorfor kun kigge på når man kan deltage?

miss mikkelsen sagde ...

læs nyt indlæg, det burde besvare dit spørgsmål. hvis ikke så sig til, så skal jeg uddybe :)