onsdag den 2. februar 2011

skiferie a'la anderledes

og sådan kan man så stå tilbage med en følelse af at være blevet godt og grundigt snydt.
jeg havde ikke mindre end to krampeanfald i sidste uge; det første gav mig et blåt øje og et beskadiget haleben, det sidste sørgede for at slå min skulder af led i en grad, så der måtte to læger til, at sætte den tilbage på plads igen. til gengæld fik jeg også en hjernerystelse, så som sådan burde jeg være dækket ind. tak. behøver jeg at sige, at lægerne ikke gav mig lov til at komme ud på ski. det skulle jo nødigt blive rart.
men der er også masser at give sig til på sådan et højfjeldshotel. fx. har de en stepmaskine... og et solarie fra dinosaurnes tid. og så sælger de kvikk lunch i receptionen.

og så på den anden side er det dejligt at være hjemmefra og sammen med familien. og køkkenet på hotellet er fabelagtigt. og fik jeg sagt, at jeg har trængt til at komme væk.

og hvis jeg har det bedre i morgen, kommer jeg måske til at komme til at tage ud på ski, men kun en lille smule. og det er der naturligvis ikke grund til at sige til nogen. pas på jer selv indtil jeg er hjemme igen.

kram, miss m.

8 kommentarer:

Zette sagde ...

Arj, altså Miss M. Humøret er da i det mindste ikke helt væltet omkuld - eller galgenhumoren er ikke. Håber det bedste, og godt du forstår at nyde familie og fortæring, ferie og fravær.
Der burde vel også være en lille udsigt at kigge på?

miss mikkelsen sagde ...

oh indeed there is zette, og vejret er fantastisk :) og jeg er så glad for at jeg tog med, trods alt. der var lige en overgang, jeg ikke troede at jeg ville genfinde lysten, når jeg nu ikke kunne komme ud på ski.

heldigvis turde jeg ikke være alene hjemme...

spunky sagde ...

fy for pyfor ... 2 anfald ...på en dag og så i ferien av ... det gør mig ondt...

håber både skulder, haleben, øje og hoved har det okay ...

håber du får et par dage ud i den norske natur og ikke skal sidde på et højfjeldshotel en hel ferie....

miss mikkelsen sagde ...

Og tak for gode hilsner zette, tror jeg har brug for det!

miss mikkelsen sagde ...

naaarh... det er ikke lige det jeg har håbet mest for ferien, men hvad, man har vel lov at trække nitten fra tid til anden. der er for øvrigt et par detaljer ved dit sammendrag, jeg gerne vil korrigere, men først når jeg ikke længere sidder på iPhone og koger over blogger. ikke helt logisk skruet sammen skulle jeg hilse og sige.

miss mikkelsen sagde ...

spunk :)

spunky sagde ...

jamen du skriver bare når du er bag fast tastatur igen...
og ja blogger og Iphone er ikke logisk skruet sammen ...
blogs og Iphone for den sags skyld!

rigtig god bedring og god ferie

miss mikkelsen sagde ...

tusind tak, det skal jeg gøre :)
(og det er nu ok, at kunne give skylden til blogger, for det er på ingen måde relevant at diskutere, hvor hårdt jeg egentlig har slået hovedet. blev der sagt!)