onsdag den 18. marts 2009

ikke-fødselsdag

det er ikke kun i eventyrland, man kan holde ikke-fødselsdag. det er også ladsiggørligt på ligustervej. især når man er en fire-årig, hvis største ønske er, at kunne holde fødselsdag hver dag året rundt, og som på grund af pædagogstrejken sidste år blev snydt for den ene, der er hende retmæssigt, og alt for sparsomt tildelt.


så i dag har hele huset været fyldt af havtasker, madpakker, cupcakes og "den 4-årige har fødselsdag, og det har hun jo, men det er ikke i dag". og den fire-årige er lykkelig. og hendes mor er.... hun nød vist bare, at hun har specialiseret sig i at lave pigebørn, for hold da op hvor er der stor forskel på de to køn. og hermed siger jeg ikke, at jeg ikke kan lide drenge (eller det gør jeg vist lidt, men det er ikke så alvorligt ment, som det måske kan komme til at se ud) jeg er nok bare ikke vant til dem. og nu er de gået. og den fireårige sover. og det har været en dejlig dag.

og et eller andet sted ville jeg ønske, at jeg kunne sige, at der nu er et helt år til næste gang. men næste gang er lige om hjørnet.... så lige nu er det jeg håber på, at der er nogen, der kender til et lyn-kursus i tålmodighed og forståelse, for jeg tror nok at det lidt jeg havde, er brugt op for de næste 20-30 år...

7 kommentarer:

Great Dane Traveling sagde ...

Opskriften er:
Inviter en veninde til at komme og hjaelpe med til at holde de uvorne unger (laes drenge) i skak, eller hjaelpe dig med at taelle til 10, hvad der nu passer bedst :-)

Uf, hvor ville jeg gerne vaere med til Augusta ikke-foedselsdag , og ogsaa de rigtige!

Sebastian sagde ...

Sikke nogle fine muffiner ;)
Sådan nogle kunne jeg da godt spise - hvis der er nogen i overskud, så kan du bare aflevere på banegården senere i dag, eller i morgen tidlig ,)))

Mht drenge, så afhænger det da vist bare lidt af opdragelsen, om de er til at holde ud.

miss mikkelsen sagde ...

Du har hermed altid gældende invitationer til samtlige fødselsdage og ikke-fødselsdage på ligustervej. bare du lover at hjælpe mig med at holde vejret eller binde mine hænder på ryggen, alt efter hvad der giver bedst mening...


(kan man mon deltage i en hel fødselsdag via skype...?)

miss mikkelsen sagde ...

seb : de er væk, desværre :(

og selvfølgelig ved jeg godt, at det ikke er drengenes skyld. det er forældrenes ;)

(og de var slet ikke så slemme. som sagt, jeg er bare slet slet ikke vant til det tempo...)

Sebastian sagde ...

øv - havde ellers liiige set frem til en muffin ,)

aj, jeg så også godt, at du ikke brokkede dig meget ;)

Og jeg undres også tit over andre menneskers børn.

Great Dane Traveling sagde ...

Jeg lover hermed at deltage i samtlige foedselsdage, betinget af at jeg er naermere end 300 km :-)
Og binde dine haender eller taelle til 10 for dig, whatever works!
KYS

Anonym sagde ...

Ja, formentlig sa det er