søndag den 31. oktober 2010

venner for evigt

jeg har fået en ny bedsteven i dag. hun hedder malene. og hun er også på facebook. men der er vi ikke venner.

det her giver vist ikke den helt store mening, så jeg tror jeg starter med begyndelsen. jeg fik en mail tidligere i dag. en af de her "Fwd: FW: VS" som har været hele turen rundt i det virtuelle univers, og nu var endt hos mig. og det er da rart at vide, at man har en rigtig ven, og når man scroller yderligere ned ved man også, at det er for evigt og altid. og hvor er det dog betryggende.
problemet med den her
venskabsugehilsen, hvis man absolut skal se problemer, og ikke bare kan tage imod med et taknemmeligt smil, og sende den videre til 5 andre venner indenfor 5 minutter, ellers får man sort uheld for evigt ‏er, at jeg ikke kender malene. jeg kunne godt finde hende på facebook, men har desværre stadig ingen anelse om, hvem min nye bedste ven er. heldigvis ender jeg ikke op i dilemmaet mellem om jeg skal skaffe mig sort uheld ud i al evighed, eller belemre de venner jeg faktisk kan sætte ansigt på med denne lille hilsen, for jeg har en politik for den slags, som involverer en deleteknap. og så behøver jeg heller ikke at skulle til at forholde mig til det etisk korrekte i, om man kan tillade sig at finde e-mailadresser på folk man ikke kender og forwarde mailen til dem, som malene, så jeg ikke bliver nødt til at videresende mailen til dem, jeg gerne fortsat vil venner med... hensynsfuldt synes jeg selv.

det eneste tilbageværende spørgsmål er nu, om jeg skal forsøge at minimere mit selvpåbragte sorte uheld ved at sende mailen retur til malene, som den instruerer mig til, eller jeg bare skal tage det som det kommer...

3 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Interessant; måske hun skulle vise dig en anden slags opmærksomhed end sære kædebreve, hende din nye veninde.

spunky sagde ...

jeg hader kædebreve ...
de bliver slettet i det øjeblik jeg opdager dem..
jeg synes et eller andet sted at det er en nedrig og ussel form spild af andres tid ... og jeg kan til tider blive ganske provokeret af sådanne breve eller mails...
i mine øjne skal du bare lade skidtet glide ud i glemslen ...

miss mikkelsen sagde ...

jeg har mere ondt af stakkels malene, som har så stor respekt for disse kædebreve, at hun hellere sender dem til vidtfremmede, end at risikere at modtage den evige fordømmelse et ikke-videresendt kædebrev automatisk udløser. måske terapi ville være relevant her?