lørdag den 11. juni 2011

nightcrawler

Jeg har lige diskuteret strategisk blogging med min søde, kloge og meget lidt praktisk kreative lillebror. Han mener, at jeg skriver rigtig godt, især med armen vredet om på ryggen. Man er vel storesøster…
Dog mener han, at jeg ville blive taget mere seriøst, sagt i et lys rettet direkte mod skrive-branchen, hvis ikke jeg postede mine indlæg mellem 3 og 4 om natten. Der var noget argumentation om søvnløshedsstatistik, kombineret med indlæggelser i psykiatrien. Eller det var i hvert fald sådan jeg hørte det.

Og han har jo nok ret. Danmark som helhed, menneskemaskine som stat, kan nok bedst lide indvånere, som sover om natten. Hans råd var, at jeg fortsatte med at skrive om natten, men postede om formiddagen. Og det begyndte jeg så på, og med tilbagevirkende kraft. Jeg har faktisk nået at slette et af mine insomniaindlæg, for at lægge det på igen med udgivelsestidspunkt her til formiddag. Og så var det, at jeg atter slog Christina til. For jeg vil SLET ikke rette ind… så længe jeg ikke skal forsørge min familie af det. Og ja, jeg sover ikke lige nu, men det er lige nu, og hvis ikke en potentiel arbejdsgiver kan se gennem fingre med det, jamen så siger jeg ellers tak på forhånd. Sluttelig kan jeg bare konstatere, at blod er tykkere end vand, for jeg havde ikke være så nem at lokke i fælden for andre end ham…Disclaimer: Hvis mine indlæg fremover ikke længere postes kl. 03.02 eller derover, er det fordi jeg sover som en engel. Intet andet.

2 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Jamen altså - hmm det er måske netop sødt nok ment, men altså: en arbejdsgiver vil jo netop, skulle de overhovedet finde din blog, blot se, at der er en, der gør tingenen, når hun brænder for dem uanset tidspunkt - det kan da kun være en fordel!

miss mikkelsen sagde ...

Det er bestemt sødt ment, det ved jeg. Min bror er den bedste i verden, til at passe på mig! Og vores forskellighed gør det bare sjovere :)