mandag den 10. december 2007

under dynen

er der ikke et eller andet helt bizart galt, når man kan ligge ovenpå en af ungernes pakkekalenderchokoladenisser i en halv time, uden den smelter???

jamen kald mig da bare chokoladesnob, men ud røg den. sammen med dens 5 kammerater. så må jeg på jagt efter en passende erstatningserstatning, når jeg føler mig i stand til at stå på benene igen.


(skal vist samtidig huske at skrive kleenex på indkøbssedlen. er nemlig ikke helt sikker på, at ungerne bifalder mine holdninger angående vekao, men så kan de lære det!... stakkels trunter...)

10 kommentarer:

spunky sagde ...

adddder det var da en ualmindelig klam "chokolade" nisse...
der næppe har meget med chokolade at gøre....

hvad var det du kaldte det Vecao???
er der noget der hedder sådan???

Acq (http://letsgetlost.dk) sagde ...

Det er nemlig for klamt det stads! Jeg kalder det sæbechokolade pga smagen - 5 årig er meget uenig med mig, og guffer det med glæde. Ydrk!

Zette sagde ...

Kan du måske iklæde et stort glas Nutella et par julemandsklistermærker og noget glimmer. Herefter laver trunterne "nutella-fingers" - altså hvor man skiftes til at dyppe den i bøtten og slikke ren? Det koncept holder SÅ meget, og det smager da i det mindste godt...

Ballast sagde ...

Hey honey:

Kæresten min kom meget fuld hjem fra julefrokost i fredags, og havde købt morgenmad med hjem. Vågnede op OVENPÅ en bagersnegl med chokoladeglasur og hele svineriet.
Ydrrrk (og han var ikke syg, bare fuld)

Knus

miss mikkelsen sagde ...

spunk : du kan tro der er noget, der hedder sådan. og det er aldeles ulækkert og burde være forbudt!

yddrk!!!

acq : sæbechokolade er et meget rammende udtryk. mit eneste spørgsmål er så bare, hvornår de der små mennesker begynder at få noget, der bare minder om god smag?? ... og er det i virkeligheden noget der kan læres??

zette : fantastisk idé :D

(du er hermed inviteret til at overvære seancen, ...og ikke mindst til at deltage i rengøringen efter den ;))

miss mikkelsen sagde ...

ballast : hahahaha, lyder lækkert!!


men hellere bagersnegl (som uden tvivl sætter aftryk, og betydelige af slagsen), end en ganske aftryksløs snydenisse, hvor underligt det end må lyde. der er altså noget trygt i at tingene viser at de har været der... eller noget...

altså i min verden i hvert fald ;)

Sebastian sagde ...

@spunk: Vekeo er vist bare en betegnelse for vegetabilsk kakao - man har vel erstattet en stor del af kakaosmørret med noget andet slags fedtstof, og jeg ønsker ikke at vide hvad.

I øvrigt kan børn sagtens "opdrages" til kun at spise ordentlig chokolade etc - det er bare sværere at opdrage bedsteforældre til så kun at komme med den gode chokolade i mindre mængder ;(

miss mikkelsen sagde ...

seb : tror du selv på, at det kan lade sig gøre... for så må du gerne forsøge dig med de bedsteforældre vi er begavet med herhjemme...


på eget ansvar ;)

Sebastian sagde ...

@MM: Jeg tror faktisk næsten, at jeg har fået opdraget mine forældre til at komme med ordentlig choko, Peter Beier og Frederiksberg f.eks.
Det hjalp nok også, at børnene sagde, at de helst ville have det sådan, og at jeg var temmelig bestemt i min besked inden påske/jul om hvilken slags påskeæg/julemand, der måtte bringes.
De bruger jo alligevel de samme penge på det ,()

spunky sagde ...

føj for en grim en....
man erstatter da ikke chokolade med vegetabilsk fedtstof... addddr hvor lyder det klamt..

jeg tror jeg skal til at læse varedeklarationer... tak for oplysningen Sebastian!