mandag den 31. december 2007

status

hold da op for et år det har været. i de fleste af mine julekort har jeg skrevet, at jeg er i tvivl om 2007 helt skal slettes fra annalerne, eller ophøjes til officielt æresår, og jeg har endnu ikke fået svar på spørgsmålet... for året som sådan har ikke været fantastisk. der har været en god del indbyggede fartbump i ellers positive og dejlige oplevelser, som har gjort at jeg har grædt en del flere tårer end ellers planlagt. men jeg har også, henimod årets slutning, da fartbumpene var forceret, oplevet en følelse af endelig at kunne trække vejret frit, og oplevet en tyngde i mig selv, som jeg ikke mindes at have mødt før...


jeg tror jeg vedtager, at ophøje 2007 til officielt overgangsæresår, så formår jeg nemlig både at sige tak for det positive som året trods alt bragte med sig, mellem alle slagene, men også samtidig at understrege, at jeg ikke forventer at der kommer mere lige foreløbig. udover fred og ro. og gerne en dobbeltportion af det. tak.

og nu vi er ved det dér takkeri... tak til gamle venner, for at have lyttet til min uendelige rablen, om alt fra øst til vest og tilbage igen, i er fantastiske hver og en, og i ved hvem i er.

tak til nye venner, dejlige nye bekendtskaber jeg gjorde mig i 2007, og som trods min evindelige og til tider, selv for undertegnede, ulidelige plapren, har hængt ved, og møder mig engang inde i der dér 2008. jeg glæder mig allerede.

til sidst må jeg hellere sende en særskilt tak ud til frk maj og anne, for at have introduceret mig til blogmediet. jeg tror slet ikke jeg tør tænke på, hvor rædselsfuldt 2007 havde været, hvis ikke jeg have haft bloggen til at læsse af på. og tak for alle kommentarerne, de har været værdsat hver og en .og jeg håber at komme lidt op i gear på den front i det nye år, for det har da vist været et sløjt engagement, her december ud. jeg glæder mig til at se, hvad der sker dog, for det er en ny missm, der overtager penneføringen her på bloggen, og jeg er først lige ved at lære hende at kende. jeg kan allerede ret godt lide hende, så mon ikke det kommer til at betyde et år til... det håber jeg.


sikke en lang smøre det blev, men jeg har vist også bare tilbage, at ønske alle en fantastisk nytårsaften, og pas på jer derude. gå aldrig tilbage til en fuser (gælder både i fyrværkeri- og kærestesammenhænge) drik aldrig mere end du kan tåle at kaste op dagen derpå. og spis aldrig gul sne.


G O D T N Y T Å R!!!

5 kommentarer:

Lotte sagde ...

Også Godt Nytår til dig søde Miss M. Det har været hårdt i 2007 men det har været det hele værd.
Håber vi sez igen næste år.
Knuz fra Lotte

Frk. Maj sagde ...

Rigtig godt nytår til dig smukke - og til manden og de 2 smukke piger :*

Tak for et dejligt år med dejlige stunder - ikke så mange som jeg gerne ville, men dem der har været sætter jeg meget pris på. FLERE det næste år :)

.. og tak for takken - det var så lidt ;)

Pia sagde ...

Du har ganske ret, en fuser er aldrig til at regne med igen;)

Må også dit nytår blive endnu bedre end du havde drømt om:)

spunky sagde ...

fantastisk billede! ;)

miss mikkelsen sagde ...

sødelotte : lige over!!

frk maj : i lige måde, du er guld værd :)

pia : det var en fantastisk aften, ikke mindst på grund af en nyindkøbt udgave af singstar til 7-årigs playstation. jeg vidste slet ikke at jeg kunne den slags... ;)

og hvis aftenen er toneangivende (hehe) for det nye år, tror jeg slet ikke at det bliver helt skidt.
:)

spunk : det er 7-årigs version af en hjemmelavet bordbombe. hun kan nemlig også ;)