mandag den 26. januar 2009

holla...

og så sad man ellers der, og var lige ved at få aftenskaffen i den gale hals...(som forøvrigt sidder hvor? -jeg genkalder kun meget vagt timerne i anatomi og fysiologi, men den gale hals, den var altså ikke med i pensum...!)

Tilbage til historien, hvor var det interessant, at se at blog-a-lala ikke er gået helt i stå. der er sket en hel del forandring, siden jeg kiggede indenfor sidst... både i det visuelle udtryk, men ikke mindst i form af en hel del lukkede døre. følte mig på et tidspunkt lidt a'la thomas h, som står derude og banker på, men heldigvis blev der lukket op, og jeg er nu atter en del af det gode selskab.

så har jeg gået og tygget på den et par dage. og nu skulle det være, bare for at melde ind, at jeg stadig er her, og læser jer i smug. for måske savner jeg det lidt. måske ikke, jeg er selv lidt i tvivl, men here goes.

the re-launch of miss-m. og uagtet at jeg nu faktisk er mrs b. fastholder jeg miss-m, bare for nu. babysteps må være det nye sort lige nu, og især i mine nye jimmy choo's tror jeg ikke, at det går helt galt. men jeg er her, hvis i er...

4 kommentarer:

Sebastian sagde ...

gal hals = luftrør, hvor det ikke er så sundt at få andet end ...luft ned ;)

Rart at høre fra dig igen.

Jeg er vist vildt gammel (eller bare en mand, jeg fatter intet af det der sort-noget)

Er her stadig.

miss mikkelsen sagde ...

dejligt at du stadig er her, og glædelig siden sidst ;)

spunky sagde ...

hov.... der er sørme kommet liv her igen...
det var da helt rart at se.

"mrs b" he he.... ja smykker forpligter!

mrs. b. sagde ...

jamen jeg lever da endnu, sådan det meste af tiden.

og ja, og jeg er stadig kun ved at vende mig til det der fru b. det er umiddelbart ikke en ørehænger ;)