lørdag den 31. januar 2009

stjernestøv #2

"jeg vil være hende i midten", sagde barn nummer et. "jamen så er jeg hende med den lyserøde kjole", sagde barn nummer 2. "og nu er jeg hende i midten, min står nemlig i midten nu", sagde barn nummer tre.

vi ser melodi grand prix. og jeg er med på sidelinien hos tre tændte tøsebørn. to på 8, og en på næsten 5. jeg prøver ihærdigt at blande mig udenom (hvilket ved et hjerteskærende genialt lykketræf, går hånd i hånd med at gemme sig bag iBook'en...) men der er serpentiner, og stjerner på sugerørene, der er stjerner i drømmende pigeøjne, der er sukkerchok, og så er der faktisk ok musik. eller i hvert fald anerkendte kunstnere... musikken vil jeg for nuværende ikke udtale mig om, men stjerneparaden gør det unægteligt en hel del sjovere....og hende der sølvfinger (søs fenger, red.), hende vil jeg gerne være, bare et kort øjeblik.

2 kommentarer:

Zette sagde ...

Hæhæ. Jeg så kun grandprix fordi jeg var sammen med søsterbørn - og så var det til gengæld godt, for her var delte meninger og gode kommentarer undervejs.

miss mikkelsen sagde ...

tro mig, det var det også her. 8-årige har deres meninger i behold, især disse to. (den -næsten- 5 årige var vist mere det tynde øl) til gengæld er 8-årige meninger meget gennemtænkte, dybe og intelligente.

det meste af tiden :D