tirsdag den 26. januar 2010

spottefugl

Jeg har købt en fin lille plexiglasfuglekugle, som man fylder med fuglefrø og som derefter, ved hjælp af en meget meget effektiv sugekop suges fast på en given rude, i vores tilfælde køkkenruden. så kan man, hvis man har nogle enten meget modige, eller meget sultne fugle i sin have, nærstudere de søde små mens de spiser.

dette lyder jo helt utroligt idyllisk, hvis bare ikke det var for slippers, som af gode grunde er forment adgang til køkkenbordet. jeg håber virkelig for ham at vores lokale fugle ikke er alt for modige, da jeg ellers med ubegrænset lethed kan forestille mig konflikter i en størrelsesorden, der slet ikke er retfærdigt, taget i betragtning at han er en kat, og det derfor er hans natur, hverken at tage imod sund fornuft i forhold til køkkenhygiejne, eller det besværlige i fuglejagt gennem termoruder…

2 kommentarer:

Tomas Ørum sagde ...

Hehe. Sjov tanke med slippers mod termoruden. Har du overvejet at sætte den på terrassedøren? Og der så tilpas højt at han også skal battle med tyngdekraften?
Go weekend og godt show.
kh

miss mikkelsen sagde ...

ja, jeg har faktisk overvejet terrassedøren, men det er i køkkenet jeg mangler fugle...

(sikkert en god grund til at de heller ikke kommer nu, og måske samtidig argumentet for, at den burde hænge på terrassedøren. men de må da blive sultne på et eller andet tidspunkt ;o)

men så længe der ingen fugle er, er der heller ingen grund til at skælde ud på katten... så det, kan man sige, var den positive side af fugleflugten...