mandag den 8. november 2010

back to basics

Nåmmen jeg kan nu bevise, at jeg officielt ikke har rykket mig de sidste 20 år. Jeg var til 20 års jubilæum for min gamle folkeskoleklasse i fredags, og godt nok har jeg lægens ord for, at det var mixet af medicin og alkohol (så meget for 4 års sygeplejerskeuddannelse), men alligevel... klokken 23 lå miss m med hovedet i tønden, og måtte derefter køres hjem af anette, hele klassens moderlige indslag.

20 års udvikling lige lukt ud i vasken. men af hjertet tak til anette, for at bringe mig (men ikke mit ego) sikkert hjem. og til resten af daværende 9B; i kunne jo takke mig. én måtte jo tage tjansen, som hende, der blamerede sig til et folkeskolejubilæum. men bare vent med takken, til vi når til 25 års jubilæet, lige nu vil jeg faktisk helst glemme det.

6 kommentarer:

spunky sagde ...

ouuuutch .... jeg skulle egentlig til noget tilsvarende her snart ..... men det kunne være at jeg skulle genoverveje det kraftigt???

miss mikkelsen sagde ...

ja du, pas du bare på sådan nogle arrangementer slår hårdere end man lige går rundt og forestiller sig... men 4 glas rødvin over 4 timer, og så er missm ude af spillet, det er i virkeligheden lidt tarveligt! hvor kan man klage?

spunky sagde ...

der er kun en klage vej og det er opad i systemet ....

Sebastian sagde ...

Måske du er nødt til at ØVE dig i at kunne klare alkohol (igen)?

Træls oplevelse ;(

Måske Spunk har ret - klag opad.

miss mikkelsen sagde ...

synes det burde være en horisontal organisation... vertikale afføder ofte frygt, forskelsbehandling og fordærv. og det er vigtigt, når man skel klage, at man er i øjenhøjde med dem man klager til. Kan man mon klage nedad? det ville passe mig allerbedst!

Sebastian sagde ...

;-)
Godt spørgsmål - du bliver måske nødt til at prøve.