mandag den 29. november 2010

hurra for den lille forskel

hvad i alverden sker der lige ovre i julebranchen?
tilbragte en lille halv time i plantecenter i går, for at indkøbe 4 stk bloklys til et stk adventskrans (nu ligger de sidste af slagsen, jeg havde fat i jo, og hygger sig et sted mellem frosne forbagte burgerbøffer og thaimix). plantecenter var overdådigt udsmykket som højtiden foreskriver, og da min primære mission var fuldført på meget få minutter, bød dilemmaet sig ind. skulle jeg rundt og lure på overentusiastisk marked for julerelaterede uundværligheder, eller skulle jeg skynde mig ud og nyde, at jeg ikke havde spildt hårdt indtjente kroner på julekugler i årets it-farver, og grankogler med guldglimmer. Jeg valgte en kombination, og tog den del af juleudstillingen, der lå nærmest kassen. og her var det det, at jeg mistede forståelsen for juleudsmykning for altid. foran mig befandt der sig pludselig et ca halvanden meter højt nissehuebeklædt rensdyr. troede faktisk først, at det var butiksdekoration, men ved nærmere inspektion havde dyret en pris; DKK 4000. hvad sker der? hvem vil have gigantisk rensdyr stående i eget hjem... og hvem vil betale ikke mindre end 4 kilo for hæsligheden?
tvang kæreste til at forevige rædslen på iPhone, så det kunne dokumenteres fotografisk, men er blevet enig med mig selv om, at ordene må tale for sig selv, og at min blog i øvrigt er al for pæn til den slags uhyrligheder.

på den positive side; hurra for den lille forskel, og tillykke og glædelig jul til den, der bliver lykkelig og i sødmefyldt julestemning af rædselsfuldt rensdyr.

3 kommentarer:

spunky sagde ...

jeg sidder bare og tænker ..... hvad er det med dig og bloklys????

miss mikkelsen sagde ...

bloklys og jul hører sammen, sådan er det bare. slut prut.

spunky sagde ...

I zip my mouth, with an Izip! ;-)