lørdag den 14. juli 2007

rejseerfaringer #2

i bulgarien koster en liter gin hvad der svarer til 44 danske kroner... blandet op med tonic er den egentlig ganske tålelig, og man kan drikke op til en halv flaske UDEN at få tømmermænd.... (altså jeg kunne... kæresten mente et par morgener noget helt andet...)


jeg er desværre bange for at tømmermændene nu har indhentet mig. har været ganske og aldeles underdrejet det sidste døgns tid, ikke god timing når man har et hus, der skal pakkes ned og det helst i går...

5 kommentarer:

spunky sagde ...

Av Av AV
nemesis slår hårdt nå først han får fat...... jeg hader ham i den grad (det er vel en han......ikke???)

Lommen sagde ...

@Mikkelsen:
Årh, altså typisk! Både tømmermænd og drinks er flokdyr - og de viser sig lissom altid på de mest upraktiske tidspunkter. Men på den anden side: Hvornår er det lige, man vågner og tænker: "Nåja, lad mig lige snuppe en dag med tømmermænd. I dag ville det passe mig fint"? Nej, vel? :-)
Rigtigt god pakkelyst! - Og velkommen hjem fra ferie da i øvrigt! :-)

@Spunky:
Ingen tvivl. Nemesis ER af hankøn. Ligesom, i øvrigt, det væsen, der opfandt menstruationssmerter og uønsket hårvækst... ;-)

spunky sagde ...

ha ha ha ha ha ha
det var jeg så ikke klar over....
men begynder at forstå hvorfor det feminine køn til tider bander det masculine langt væk!

(jeg kan nu forøvrig også godt bande det masculine køn til helvede fra tid til anden, selv om jeg selv er af samme art!)

ballast sagde ...

Søde, dejlige, skønne menneske: Relax. -Du må altå godt nyde livet selvom du ikke er udenlands. -Du må gerne trække vejret, selvom det atter er hverdag. Kære: Du må altså gerne have det godt! Uden frygt for tibagebetalingskrav eller nemesis.
Kiss, hug and harmony

miss mikkelsen sagde ...

spunky : ja selvfølgelig er nemesis af hankøn, kvinder kunne da aldrig finde på at være så beregnende og udspekulerede ;-)

lommen : hvis bare de så kunne finde ud af at komme med nogenlunde forudsigelige intervaller, dette her overraskelsesangreb er mildest talt bunduretfærdigt...

og tak :-)

ballast : jeg øver mig, men denne her version er vist mere fysisk end psykisk ;-)