torsdag den 23. august 2007

break

ahhh... endelig en pause fra galeanstalten. 6-årig er hos sin far. 3-årig skal passes af bedsteforældre... og kæresten og jeg skal i aften i århus musikhus, og se den jyske operas opsætning af fidelio.


vi var lige ved at tro, at billetterne lå i en af de (stadig alt for mange) flyttekasser, vi ikke har fået pakket ud endnu, men efter en grundig eftersøgning dukkede de heldigvis op.

eneste problem er nu, at jeg er så træt, at jeg er bange for, at det at få lov til at sidde helt stille i en blød stol i halvmørke, i hele to og en halv time, måske vil kunne fremkalde andet end intens nydelse i min efterhånden godt gennemtærskede krop. men hvad, piger snorker jo heldigvis ikke ;)

5 kommentarer:

Kontorchefen sagde ...

Hold kæft hvor jeg godt gad det. Bare suge til sig, læne sig tilbage. Og nyde. Du falder bare ikke i søvn, unge dame.

ballast sagde ...

Jeg tilslutter mig kontorchefen: Giv dig selv lov at nyde. ågent. Mærke og suge og glemme. På een og samme tid.
Kærligst....

ballast sagde ...

Ikke ågent, men vågent. Wake up, ballast :D

miss mikkelsen sagde ...

kontorchef : jeg lænede mig tilbage, og nød... i hvert fald i anden akt, efter jeg lige var kommet mig over chokket over, at instruktøren havde valgt at iscenesætte fidelio i et samtidsperspektiv og ikke i napoleons tid, som tiltænkt...

det er fint i mange henseender at sende et budskab med sin kunst, men jeg ser opera for at blive grebet af den specielle stemning der er omkring den lidt krukkede stereotype operakultur... og blive forført af de følelser og stemninger, som på denne måde bliver udtrykt på en så eksplicit måde, at det altid rammer lige ind, der hvor det virkelig kan mærkes.

men det var interessant at opleve, at det faktisk lykkedes mig at finde ind i stemningerne trods alt.

en lærerig oplevelse:)

miss mikkelsen sagde ...

søde ballast : det er en fantastisk oplevelse, for en som mig, at have fundet noget, som på den måde slår benene væk under mig. jeg kan slet ikke lade være.

åbentbart heller ikke til trods for en grum irritation, over instruktørens fortolkning.

men det var ikke opera som det plejer, det krævede noget af tilskueren. og det er vel også ok.

en gang i mellem...

(glæder mig til at læse anmeldelserne)