onsdag den 8. august 2007

på lånt tid

dagens store udfordring: at finde strømkablet til mr mac, som er ved at tabe pusten. jeg har heldigvis kun ca en halv milliard uoppakkede flyttekasser, det potentielt kunne tænkes at befinde sig i, så det er ikke fordi jeg er presset...heldigvis har min lillebrors kæreste været så venlig at ofre sit midlertidigt, hvis jeg imod alle odds ikke skulle finde mit eget inden for den nærmeste fremtid... tak søde louise :-)

7 kommentarer:

spunky sagde ...

ha ha ha
ja her er jo tale om en vital livline til verden omkring ligustervænget og endnu længere væk!

så jeg håber da at du finder den rette kasse...og jeg kan godt forstå hvis det er svært....

jeg mangler selv tastatur og mus til min stationære ...... så jeg har allernådigst fået lov til at låne tid på min vivs blærebare!

miss mikkelsen sagde ...

jamen det er jo det!!!


og til trods for at jeg omhyggeligt har sat labels på samtlige flyttekasser, er de efterhånden alle rodet så godt og grundigt sammen, at det ikke rigtig nytter noget...

og hvor ligger strømkablet til en bærbar... er det i "køkken" eller "stue" eller måske "soveværelse"... er meningen med den ikke lige netop, at den potentielt burde kunne befinde sig i samtlige kasser... aaargh!!!


men dejligt at fruen er så gavmild, det sætter jeg umåde stor pris på :-)

Kontorchefen sagde ...

Åh Mac skriver du. Så mange i USA havde den der Imac telefon. Nååå den var sej. Med total fed internet i. Den vil jeg ha når den kommer hertil. Jeg boede hos nogle der havde Mac tv og radio. Altså styret fra en computer og trådløst videre i huset. OK overgivet Mac er fedt.

Sebastian sagde ...

Ved godt, at det er lidt sent med gode råd til pakning; men en lille (stor evt) bog med notater om, hvad der er i hvilke kasser, har gjort underværker - og så bare giv kasserne et nummer ;)
Du har vel ikke lavet en Mac-kasse?

miss mikkelsen sagde ...

kontorchef : pas på, det er vanedannende ;-)


sebastian : kunne du ikke lige tage og skrue tiden tilbage til for ca halvanden uge siden, og så foreslå det der... det ville sandsynligvis spare mig for en del bøvl i disse dage... øv hvor kan jeg slet ikke finde noget som helst...


og næste gang jeg flytter laver jeg helt sikkert en mac-kasse!!

Sebastian sagde ...

Jeg tror faktisk, at jeg skrev om det på din eller måske var det spunks eller Szabós blog i forbindelse med jeres allesammenes flytninger lige pludseligt.
Vi havde 300 nummererede kasser for 2 år siden og er meget glade for vores "lille" bog med notater i.

miss mikkelsen sagde ...

seb: laver lige en mental note, om at lave systembog næste gang vi vover os ud i et lignende projekt...

idéen tiltaler mig meget, passer lige ind i mit kontrolunivers, som desværre kører på utilstedeligt lavt blus for tiden ;-)