søndag den 26. august 2007

note til selv

lad aldrig mere vinduet på badeværelset stå åbent efter skumringstid, samtidig med at du har glemt at slukke lyset...


med mindre du har lyst til at forsøge dig med en karriere som levende nålepude...


f*** jeg hader myg!!!

7 kommentarer:

Pia sagde ...

Hold kæft hvor har de myg forpestede livet for mange i år, det må sgu snart betyde fælles front mod årets hadedyr nr.1, grrrr

miss mikkelsen sagde ...

og er der overhovedet nogen mening med dem? jeg kan på ingen måde se, at de har nogen form for eksistensberettigelse... nogen må vel spise dem, men mon ikke de nogen, kunne finde en anden ernæringskilde??

jeg boycutter hermed alle butikker, der forhandler myggelarver. så er det sagt!!!!

Kontorchefen sagde ...

Du må være dejlig at bide i :-)

Majsen sagde ...

Ha - den der prøvede jeg også for et par uger siden. Og der kan man tale om, at blive klog af skade. Trist oplevelse at kæmpe med både shampoo, en træt morgenkrop, stankelben, myg og natsværmere kl. 05:30 om morgenen.

Endnu værre: en natsværmer med stor stor krop havde gemt sig til om aftenen, og angreb mig i sønnikes tandbørstnings stund. Moderen skreg og skreg - barnet grinte og grinte. Manden kom til undsætning. Der er bl.a. derfor der er mænd til. Hurra for dem.

miss mikkelsen sagde ...

kontorchef : ja, hvis man kan vende de formastelige væseners blodrus til en kompliment, så kan det selvfølgelig være, at det bliver nemmere at leve med ;)

søster lystig : mænd er god at have ved hånden, men ikke uundværlige ;)

jeg er faktisk blevet ganske ferm til det med edderkopper siden vi indtog ligustervej, selv de pænt store af slagsen...

og her skal jeg nok passe på hvad jeg siger. i min erindring ligger et hengemt billede af gigantmonstre, der kommer frem fra gemmerne her ud på sensommren... og dem gemmer jeg altså til kæresten. hvis de kommer, men det gør de nok ikke... håbe håbe....


aarrghhh!! nu vil jeg gerne hjem!!

Majse mor sagde ...

Gir du et kursus i "af-edderkopning"??? Naoberne tror jo snart at herren udøver hustruvold sådan som jeg skriger når det bliver sensommer.

Du har helt ret i, at de er nogle skumle "fyre" der lusker rundt den kommende tid. Dem må mændene gerne have en hanekamp med - og de må også gerne gå udenfor mens det står på. Bare de ikke går tilbage for at drikke en forsoningsøl. Så flytter jeg sku i legehuset :-)

miss mikkelsen sagde ...

søster majs : nix... ingen kurser! desværre... er overbevist om at jeg, hvis jeg tænker dybere over, hvad det faktisk er jeg foretager mig, aldrig kommer i nærheden af at dræbe en edderkop igen... ;)


har ellers hørt meget pænt om det legehus, men det er nok lidt koldt hvis det er en permenent ordning...