fredag den 31. august 2007

miss gammelsen

så så man lige mig, siddende ved lægen og klynke...

jeg er overhovedet ikke glad for at vedkende mig årsagen til mit klynkende lægebesøg, men her kommer det så:

jeg har fået en åreknude...

har klaret mig gennem to graviditeter, uden så meget som et enkelt strækmærke, og så skal en elendig lille flytning skabe sådan en ravage på mit hidtil aldeles jomfruelige højre ben. de tunge kasser (og her mener jeg altså flyttekasser) er i hvert fald, i følge lægen, årsagen til den fine blå regnorm, der nu snor sig sirligt fra mit inderlår, og helt ned til midt på skinnebenet. øv. og så har den tilmed den frækhed at gøre sindssygt ondt.

heldigvis er der råd for den slags mormortendenser, så jeg er nu henvist til "stripning" på privatklinik i brædstrup (lyder lidt frækt, men er det desværre ikke, de lægger et snit i lysken og trækker regnormen ud, og så skulle jeg atter være klar til kamp, efter nogle uger i støttestrømper) og sommeren er jo alligevel slut inden den overhovedet er begyndt, så det er jo ikke fordi skankerne skal vises frem igen lige foreløbig.
imponerende nok synes trunterne, at den er rigtig fin... men de ved heller ikke endnu, at åreknuder er noget man er genetisk disponeret for. så søde piger, lad os tage snakken om en 26-28 år, og så finde ud af, hvor fin sådan en djævel i virkeligheden er...hvor var det lige filmen knækkede, miss m?... som lige nu kraftigt overvejer, om hun også skal til at undersøge ligustervejs udvalg af stramajkurser...

7 kommentarer:

spunky sagde ...

stramajkurser og åreknuder..
jeg er lammet i mæglet, det er sgu mere action end jeg er vandt til...

ballast sagde ...

Og så lige i Brædstrup af alle steder. Hvad mere kan man forlange?

Jep Spunky: Full action :D

miss mikkelsen sagde ...

spunky : det går også en anelse for stærkt til mig ;)


ballast : jamen jeg er en lykkens pamjulefis... vidste du ikke det???

Pia sagde ...

Nå okay, det er altså DERFRA jeg fik blå (godt nok små og tynde, men gør det ik bedre eller pænere)streger på benene. Har ellers bare overbevist mig selv om at man åbenbart blir gammel i det øjeblik man rykker ind bag egen liguster:(

miss mikkelsen sagde ...

pia : jamen i så fald passer det jo meget godt sammen... gad godt, at der var nogen der havde informeret mig om den der ældningsklausul, inden jeg skrev under på huset ;)


(gik din væk igen??)

Lenore sagde ...

Skønt indlæg - der er ikke det, humor ikke kan kurere. Og så skal man være glad for at bo i lejlighed, kan jeg forstå. Tvivler dog på, at det kan redde mig fra alle genetiske skavanker.. ak ve.

Nå, ville lige lægge en hilsen, nu hvor jeg faldt over din blog. Det virker som interessant læsning, så jeg kigger nok forbi igen. :)

/Lenore

miss mikkelsen sagde ...

lenore : velkommen til, dejligt at du kan lide det du læser, og du skal være mere end velkommen til at kigge forbi en anden gang :)