torsdag den 13. september 2007

lortetorsdag

har allerede her klokken otte formået at starte dagen virkelig uhensigtsmæssigt. vrissen og skynden på, bebrejden og læggen skylden over på alle andre. og det var ikke kun mig. vi var flere om det, og det gør jo ikke udfaldet meget behageligere. men jeg skal blankt indrømme, at for mit vedkommende sad irritationen i kroppen, fra jeg slog øjnene op. har virkelig ikke lyst til dagen i dag. trods det smukkeste solskinsvejr, og en skyfri himmel. og jeg har hverken tabt nattesøvn eller pms at skyde skylden på.og behøver jeg det. kan man ikke godt være en ok mor og kæreste, og have en dårlig dag, hvor alle får en tur med grovfilen. uden grund. det håber jeg, ellers er jeg nok bare et virkeligt dårligt menneske.

11 kommentarer:

Lenore sagde ...

Jeg tror, alle har de dage. Jeg har i hvert fald. Det plejer at hjælpe, hvis man bagefter siger undskyld til dem, man har trådt hårdest over tæerne... ;)

Kontorchefen sagde ...

Kom og hjælp mig med at pakke kuffert, det her går ikke, jeg har altså brug for hjælp NU.

Majse mor sagde ...

Hvis der er et 80/20 forhold imellem god og dårlig når måneden gøres op, så tror jeg man er på den rigtige side. Jeg vil også slutte mig til Lenore - undskyldninger er påkrævet.

Men træls at vågne op som den værste furie nord for alperne.

miss mikkelsen sagde ...

lenore : jeg er ret sikker på, at du har ret... men jeg er ikke kommet tilpas meget ovenpå, til at det er tid for undskyldninger endnu... må vist hellere mokke helt af, inden vi tager hul på den del af processen...


nogle dage burde man slet ikke tage hul på... det er bare en del lettere i praksis når man hverken har mand eller børn...


kontorchef : og du er sikker på, efter at have læst mit indlæg, at det er mig du vil have hjælp af??


søde majs : tror godt jeg kan holde mig indenfor de der 80/20... måske endda lidt bedre... og ja ja... skal nok undskylde... på et eller andet tidspunkt ;)

Pia sagde ...

Sagtens sagtens, eller det blir jeg i den grad nødt til selv at tro på, ellers er jeg gevaldigt bange for at ryge under kategorien af virkelig dumme svin, suk

miss mikkelsen sagde ...

pia : vi kunne måske danne en støttegruppe eller noget???

spunky sagde ...

uuuuuh jo det kan man godt...
jeg har selv været et rigtigt rivejern de sidste to dage...
og forbandet nettet og hele den tidligere østblok langt væk... og jeg er da stadig et okay menneske skulle jeg mene... jeg har jo ikke gjort nogn ondt.... jeg har bare været godt gammeldags sur!

og selvfølgelig kan du da også have sådan en dag..... velkommen i klubben..

og ja en udnskyldning til dem der måtte have lidt uforvarent af en skinger tone, er nok aldrig af vejen og der går bestemt ikke noget skår af en selv af den grund.

spunky sagde ...

i øvrigt er det den 13. i dag

og 13 er et primtal, eller noget.. ;)

miss mikkelsen sagde ...

spunky : vidste at jeg kunne regne med dig ;)

tror også at jeg for fremtiden vil overføre lidt af min arrigskab på tidligere østblok... så kan de lære det!!! ... og så sender jeg også lige en ladning af mod primtal... og ham der murphy fortjener også en tur. måske jeg har opbrugt kvoten nu, så der ikke er noget til overs til min stakkels familie ;)


men hvorfor er det, at vi har behov for at finde en undskyldning for vores dårlige humør... er det ikke ok, bare at være godt gammeldags knotten???


(og ja ja, undskyldninger påkrævet, og uddelt... er i så tilfredse?? ;)

spunky sagde ...

yep.... TAK!

miss mikkelsen sagde ...

spunky : alt for dig :D