fredag den 7. september 2007

normalisering

har gået den sidste time, og forsøgt at planlægge mig ud af kærestens hjemkomst. for staklen skal da bestemt ikke belemres med indkøb, og madlavning, og tøjvask, og rengøring og lignende praktiske sysler når han har været på arbejde hele 5 dage i streg... og så var det, at jeg kom til at genkalde mig en sms, jeg modtog fra ham for et par dage siden;

"ren ferie... er lige vågnet fra en times morfar i køjen, nu må jeg ud og se om aftensmaden er ved at være klar. eleverne og AH har lavet laks..."

og jeg har været hjemme med 2 børn, OG en dagligdag, OG en børnehaveindkøring, OG 2 kaniner, OG to guldfisk, OG et hus, som tilnærmelsesvis ligner en byggeplads... -det kan godt være, at vi ikke skal bruge tid på alt muligt praktisk når han kommer hjem her lige om lidt, men det bliver altså ikke ham, der skal aflastes...nøj, hvor jeg tror, han kommer til at fortryde den sms mange gange ;)

4 kommentarer:

Zette sagde ...

Du skal ikke holde igen, MissM. Bare lade ham mærke kærligheden - og tror du helt ærligt ikke, at det er hverdagen han har savnet mest? Børn, kvinde, madlavning, dyr og det der? Det er jo det, man (jeg) savner, når jeg er ude... Alle må have det lissom mig, ikk?

Pia sagde ...

Nævn ALDRIG betydningen af den sms for ham, ALDRIG, han vil straffe dig resten af livet med IKKE at sende en sådan sandhed hjem igen;)

ballast sagde ...

:D

Var det alligevel godt? At få ham hjem? Og for ham at komme hjem?

Kæmpeknus

miss mikkelsen sagde ...

zette : tænkte nok at det var lige i din ånd ;)

og jo, jeg tror faktisk også at han havde savnet det... fik i hvertfald hjemmelavet lasagne, som jeg ikke selv havde præpareret til aftensmad :D

pia : han læser med på bloggen, så jeg tror desværre, at det er for sent... men han kender mig, og ved at jeg ikke mener det så slemt ;)


ballast : det var dejligt...


trods alt.

kys på dig :)