fredag den 7. september 2007

søvnløs


er blevet holdt vågen hele natten af en ækel vindueskigger, der stik imod forventningerne til en sådan, havde den frækhed at stå og banke på ruden til mit soveværelse med jævne mellemrum. det har faktisk slet ikke været rart. og jeg har måske på et tidspunkt været lidt bange. eller måske endda lidt meget bange.

men her til morgen, i morgensolens afklarende lys kan jeg godt se, at der ikke har været nogle stygge mænd, for at lure ind ad mit vindue i nat. i stedet er den enerverende banken opstået ved, at et håndklæde jeg har hængt op foran vinduet, fordi jeg endnu ikke har fået taget mig sammen til at sy gardiner, har blafret i vinden, og det derfor kan holdes ansvarlig for min manglende nattesøvn.... undskyld du vindueskigger, der i kampens hede blev uretfærdigt anklaget... jeg var bare lille og bange og natten var mørk... kan du nogensinde tilgive mig...?nu er her roligt, og det er jo betryggende, men det kan godt være, at jeg skal til at overveje at komme igang med de gardiner. og så gør det jo heller ikke noget, at kæresten kommer hjem fra hyttetur i dag... og solen skinner, avisen er fuldfed i den kommende weekends navn, og kaffen er dampende varm. så mon ikke det bliver en god dag trods alt...

10 kommentarer:

ballast sagde ...

Det bliver en god dag. For dig. Hvis jeg skal bestemme. Og det skal jeg :D

miss mikkelsen sagde ...

ballast : okay... du bestemmer... det er jo fredag. men så betemmer jeg til gengæld, at det bliver en god dag for dig også :D

spunky sagde ...

vindueskiggende håndklæder.... det er sgu godt nok skræmmende....
alle min håndklæder, hver og et, ryger i kælderen når jeg kommer hjem det er da helt sikkert....
for den oplevelse vil jeg ikke have!!!

jeg synes det er rigeligt at jeg har drømt at jeg var en pastinak som blev skrællet med et riflet skrællejern og skyllet unde rindende kogende vand.
Det gjorde dælenhylme ondt....
Da jeg vågnede var så godt surret ind i min dyne at jeg knapt nok kunne komme fri, ved egen hjælp...

så mit råd pas på med metervarer... hvad enten der er tale om frotte, linnede eller SEGA-bussens bedste (ha ha ha)


nej jeg tror også at det bliver en god dag....

vi er trods alt i live!!! ;-)

Lenore sagde ...

Jeg kan også nogle gange se de mest underlige ting i skyggerne om natten. Til det punkt hvor jeg bliver nødt til at tænde lyset og gå hele lejligheden igemmen. Bare for at være sikker... :)

miss mikkelsen sagde ...

spunky : jeg tror at det er nemesis (eller måske endda gianni versaces hævnende ånd), der har været efter mig i nat, det er nemlig et af de i bulgarien billigt indkøbte versace-håndklæder, der har holdt mig vågen hele natten...


note til selv : altid altid købe ægte mærkevarer ;)...og jeg tror ikke engang jeg tør at forsøge at tolke på din drøm... tør du??

miss mikkelsen sagde ...

lenore : jamen er det ikke meningen, at vi burde blive store nok til at kunne være alene hjemme på et eller andet tidspunkt... eller er det bare noget jeg har bildt mig selv ind?? ;)

spunky sagde ...

aaaaah
der har vi forklaringen det er versace der går igen og han har set sig ondt på dine bulgarske badelagner..... pyyyh så behøver jeg ikke at lægge mine agne håndklæder i karentænekammer!

og nej jeg tør ikke forsøge at tyde min egen drøm....

lenore sagde ...

@miss mikkelsen

Joeh, det er nok meningen. Men det er altså rarere at kunne vække manden, der sover sødt ved siden af og lige blive trøstet lidt, hvis man nu har haft et mareridt og den slags..

Jeg har endda formået at ringe og vække ham midt om natten i et lignende scenarium. Men han kunne da også bare have ligget ved siden af?!...

Kontorchefen sagde ...

Skal vi ikke finde en bamse som du er tryg ved :-)

miss mikkelsen sagde ...

lenore : og sådan skal det nok være... og det er vel heller ikke helt dårligt...


og ja, selvfølgelig er det hans fejl, at han ikke er der hvor han burde være, når han er behøvet ;)


kontorchef : det er bare ikke helt det samme... for mig i hvertfald :P