torsdag den 29. november 2007

krise #2

gad vide om der er nogen der opdager det, når 7-årig får 27 pakkekalendergaver, og tre-årig kun 21...


og mon der er nogen der kunne tænkes at vide, hvor der afholdes et kursus i basal tælleteknik indenfor den nærmeste fremtid???

8 kommentarer:

Miss Blue Eyes sagde ...

Mit trick er altid (og med altid mener jeg i forgårs da jeg pakkede Lækkerkærestens pakekalendergaver ind) at først skrive alle numrene der skal på. Og hver gang jeg så har pakket en gave ind, får den et nummer.

På den måde fandt jeg faktisk ud af at nummerskilt 19 og nummerskilt 13 mangelde en gave. Og det på trods af at jeg faktisk havde talt 24 gaver adskilllige gange (og nej, det var ikke fordi jeg havde sat to gaver sammen, det var fordi jeg ikke kunne tælle).

spunky sagde ...

okay den der med gyserfilmen skulle du nok have undladt!

jeg vidste at der var en bagside ved det!
jeg havde dog ikke lige luret at det var tælleteknikken det gik ud over...

Rimkogeren sagde ...

Problemet med at tælle julepakkegaver er
at vi af fingre og tæer kun har tyve
og ej fireogtyve af slagsen
men tæller du ører og fødder med
er problemet løst.
Glæd dig til næste jul!

miss mikkelsen sagde ...

missy : åh hvor er jeg glad for, ikke at være alene med mit lille brist ;) mon vi kunne starte en støttegruppe??

(du skal for øvrigt være rigtig glad for kun at have en kæreste at skulle lave pakkekalender til. det er vanvittigt besværligt at skulle synkronisere, ikke kun med størrelsen af pakkerne men også i forhold til hvilke dage der skal være slik i... og det skal være de samme skulle jeg hilse og sige ;)

spunk : det burde jeg nok... men jeg er jo faktisk nødt til at gentage succesen næste år, kan jo ikke drage forhastede konklusioner på baggrund af en enkelt observation... vel? ;)

rimkoger : den var god :D den husker jeg til næste år... tak!!

Rote Mutter sagde ...

jeg vil gerne være med i støttegruppen. Mine manglende tællefærdigheder har medført langt flere end 24 gaver til hver af børnene og så har jeg endda flere liggende, som ikke er pakket ind endnu. Jeg elsker simpelthen at købe gaver til dem - og det gør alle bedsteforældrene, onkler, tanter og gudforældre også.

miss mikkelsen sagde ...

rote mutter : du er hermed indbudt til deltagelse i støttegruppe ;)


(i det mindste endte jeg på 48, men på den anden side kunne det være ret rart allerede at være halvvejs i næste års pakkeprojekt)

spunky sagde ...

"kan jo ikke drage forhastede konklusioner på baggrund af en enkelt observation... vel?"

ha ha ha ha

hvad er det dog du udsætter dig selv for?

og så gentagende gange...

miss mikkelsen sagde ...

spunk : man er vel opdraget med et vist videnskabeligt islæt... og konklusioner kan altså kun drages udfra veldokumenterede studier.


eller måske jeg bare skulle droppe konceptet, det der med glögg og julelamper lyder på en eller anden måde pludselig mere tiltalende. men det er måske fordi der er et år til næste gang ;)