tirsdag den 20. november 2007

tillid

så fik jeg endnu engang konstateret, at jeg har verdens mest tillidsfulde (og måske lidt knudemandsagtige) kæreste. vi lå i sengen i går, og diskuterede verden og virkeligheden i almindelighed. og kom af en eller anden grund ind på emnet blog, som til tider har været et lidt følsomt område på ligustervej. han fik svunget en kommentar ind i samtalen om, at jeg da umuligt kunne bruge mere tid på det, end jeg allerede gør.

...

jamen, det kunne jeg da sagtens! jeg har for eksempel ikke lagt en kommentar hos andre end mig selv i de seneste tre uger, sååee... men tilbage til samtalen. jeg er sindssygt træt af, at min blog er så udskældt herhjemme, og nu ville jeg til bunds. så jeg spurgte (endnu engang) ind til, hvad problemet med min lille hobby er. og af en eller anden grund besluttede han sig denne gang for, at svare. svaret var så en lille smule overraskende...

ham : "jamen kan du slet ikke forstå, at jeg er træt af, at blive ved med at læse ham der ballasts kærlighedserklæringer til min kæreste."

mig : "søde søde skat, ballast er en pige... og tilmed en af mine gode veninder, som du udmærket kender."

ham : "..."

og så er det, at jeg jo nødvendigvis må udlede, at han må være temmelig sikker på hvor han har mig, for når jeg sidder og læser tilbage i kommentarsporene til de forskellige indlæg er de gensidige kærlighedserklæringer mellem mig selv og ballast faktisk meget eksplicitte og utvetydige. og det er jo i bund og grund fantastisk og livsbekræftende, for jeg er sikker på, at vi begge mener hvert et ord. men at min kæreste går rundt og tror, at det er en konversation jeg har med en fremmed mand... det er nok lidt uheldigt... og tankevækkende...


nåmmen... jeg regner med lidt mere ro omkring bloggeriet herhjemme, nu da vi har fået afdækket ballasts sande identitet... (og så en fri og ensidig håne- og mobberet omkring kildekritik og åben tale i, skal vi sige de næste tre års tid...)

7 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Puha.
Godt I fik fundet ud af det.

Det hjælper altid at få luft for den slags bekymringer, og så viser det sig jo heldigvis oftest, at der slet ikke er noget hold i ens bekymringer.

Men måske kunne man deraf lære, at man skal lade være med at være anonym i sin blogkommentarer, med mindre bloggeren også selv er anonym, og der derfor ikke kan være nogen diskussioner om, at der intet flirteri eller lign kan finde sted. (i hvert fald ikke noget, som man kan gøre noget ud af)

I øvrigt er ballast da vist ikke så anonym, at man ikke kan opdage, at hun er en pige - undskyld, ingen kritik af din kæreste MM, men det er selvf. nødvendigt også at undersøge ved at følge links til ballasts blog;)

Jeg fik ikke rodet mig ud i at være streng ved nogen, vel? Det var ikke ment sådan.

miss mikkelsen sagde ...

seb : slet slet ikke, det er jo det jeg mener med kildekritik :) lad os bare sige, at der nok ikke er gået en stor efterforsker tabt i ham ;)

det er jo netop det sjove ved det, at han ikke er gået dybere ind i at undersøge hvem ballast er, når hun (eller han)så åbentlyst lægger an på hans kæreste... men jeg håber, at han har lært et eller andet. og hvis ikke havde jeg ret meget sjov ud af at håne ham, så noget godt er der da kommet ud af det ;)

Zette sagde ...

Ham jeg er gift med havde også en kommentar til min blog, da jeg begyndte: "Det er da okay, hvis du gider spilde din tid på det pjat" - den faldt ikke i ret god jord. Men den har han da forstået ikke at nævne igen.
Godt I fik redt det ud, for det er da træls at være jauloux uden grund.

ballast sagde ...

Jeg elsker dig, honeypie.

(Og PS: Søde, dejlige, smukke håndværkerlækre Jonas: Jeg elsker også dig lidt, fordi du elsker MissMikkelsen :D)

Jeg tror der er plads til, at vi begge kan elske dig, dejlige veninde. På hver sin måde forstås ;-)

Kæmpe knus til hele familien :D

miss mikkelsen sagde ...

zette : vi er heldigvis ret gode til at tale om tingene... når lige min knudemand finder ud af at åbne op for posen... der kan så godt gå lidt tid inden det sker ;)


men ja, dejligt at den er ude af verden. tør slet ikke tænke på min egen reaktion, hvis noget tilsvarende var sket med modsat fortegn. kan dog godt afsløre, at den sikkert ikke ville være tilsvarende afdæmpet ;)

ballast : elsker også dig allerkæreste ballast :D

og ja, der er rigeligt af mig til at i kan dele ;) vil ikke finde mig i andet.

Acq sagde ...

Hvor skægt... altså.. heh.

(Acq - kvinde. Måske. Tror jeg nok. Ikke at jeg har fået det bekræftet længe. Men jeg har da stadig PMS, det gælder vel også)

miss mikkelsen sagde ...

acq : pms gælder altid!!