mandag den 12. november 2007

præget

og sådan kan spontan tøsekådhed kamme over i handling. dejligveninden skulle låne bilen her til morgen, og min kølerhjelm bærer stadig præg af livet i midtbyen. har længe truet med at færdiggøre værket, og det gjorde jeg så i dag. nu står der ikke satan længere, men satans. og det føles faktisk rigtigt. eller i hvert fald mindre forkert.


(er lidt nervøs for, hvad kæresten mener om min pludselige handletrang. tror jeg vælger at kalde det kunst. den etiket redder mange andre, så hvorfor skulle den ikke kunne redde mig.)


missm - nu som installationskunstner.

4 kommentarer:

Majsen sagde ...

Din fremtid som kunstner lyder lovende. Syntes det lyder til, at et uskyldig lille "S" faktisk var på sin plads her - hellere med end uden. Pas bare på, du ikke bliver for kåd og efterfølger med et "også" i sætningen. Omvendt kan det på forhånd undskylde umulige handlinger i trafikken. De andre var da ligesom advaret hvis de havde læst skriften.

miss mikkelsen sagde ...

majse : hehe... mon den også holder i retten ;)


og jeg mener faktisk også at den var på sin plads. i den grad. har bare taget tilløb...

Majsen sagde ...

Tror ikke den står i Karnow's lovsamlinger hvis det kom til et retslig efterspil. Men det kunne de da overveje i de fremtidige publikationer. Sejt.

Sebastian sagde ...

Du ved, at Karnov - eller rettere de ukommeterede love etc findes på retsinfo.dk, ikk'? - og skal du have fat i en kommenteret, så står her en ældre Karnov ;)