onsdag den 7. november 2007

transit

der skal ske noget, et eller andet. er rastløs. forsøgte mig i går med et nyt look på bloggen, men det er ligesom om, at det ikke er tilfredsstillende. droppede det for øvrigt igen, er stadig så meget kontrolfreak at det ikke går med de helt store store ændringer, paradoksalt nok. så jeg nøjes med tagsene for nu... og man skal jo starte et sted.

men lur mig, om ikke der kommer til at ske et eller andet, over de næste par dage. tror jeg starter med at tage mig tiden til en frida kahlo, og så i øvrigt glæder mig over, at kontoen er aldeles drænet, så jeg ikke har råd til en frisør. har på fornemmelsen at det kunne gå helt galt.


var for øvrigt ved at skifte mit profilbillede ud, men som sagt, idéen blev droppet. det skal dog ikke gå helt til spilde, så jeg lægger det ind her i stedet. har leget med billeder her. god overspringshandling.


10 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Fint billede og sjov effekt ;-)

Ville da gerne lige have set forsøget med dit redesign af bloggen.

Smart med tags - bortset fra at der er sådan lidt grafitti over udtrykket, og det synes jeg jo egl ikke om; men hvad skal man så kalde dem?
Kategorimærker f.eks.? Sikke noget bøvl. Og en tag-cloud, skulle så til at hedde en kategorimærke-samling, øh ;(

Majsen sagde ...

Fantastisk side du der har fundet. Og du er smuk uanset om du prøvet at manipulere.

Du må få en rund 10'er af mig til den indsamling som nu må påbegyndes for, at du alligevel kan komme til frisør. En kvinde må jo have nogle privilegier.

miss mikkelsen sagde ...

seb : tak :)

nogen kalder dem etiketter, og det er jo ikke helt misvisende. men hvis du finder på et mere passende udtryk må du endelig sige til. jeg er åben for forslag.

indtil da kan vi jo bytte kategorimærker. har en del dubletter ;)

miss mikkelsen sagde ...

majsen : du er sød! super idé med indsamling. den burde jeg have startet for længst :D
trænger vildt til en klipning, men hvis jeg må have den der ti'er til gode indtil jeg ikke længere er så rastløs, så bliver jeg endnu mere glad. her erfaring for at handlinger der foretages i denne tilstand, ikke altid er helt rationelle ;)

Majsen sagde ...

A pro pos indsamling. Jeg er af den holdning at enhver dansker kan undvære en 25 øre. Hvis nu jeg startede en landsindsamling for 25 ører og donerede det hele til et trængende sted, så ville det da kunne udrette mirakler der. Og hey - vi andre ville jo ikke bemærke at den manglede. Vi gider end ikke samle den op hvis vi ser den på gaden.

Men du har din 10'er tilgode.

miss mikkelsen sagde ...

majsen : du har et stort hjerte, sødeste! (lige i øjeblikket kunne man med rette argumentere for, at du rent faktisk har to).

og det er rigtigt, ofte gider man ikke at samle en 25-øre op fra gaden. det er egentlig lidt slapt. mon det er farligt at nævne ordet velfærdssamfund i tiden, har lidt på fornemmelsen at det er det nye skældsord ;)

Kontorchefen sagde ...

Det er skønt at være mand :-)

spunky sagde ...

wooow super billede...
også selv om det er manipuleret..
jeg kunne nu også godt have tænkt mig at se det nye bloglook.... ;)

glæder mig allerede til de næste par dage...

Majsen sagde ...

Jeps - 2 hjerter det er mig.

Du har helt ret omkring velfærdssamfundet - men bruges ordet ikke også bare i flæng i øjeblikket uden måske den helt store substans? Sådan opfatter jeg det ihvertfald.

miss mikkelsen sagde ...

kontorchefen : det er også ret godt at være kvinde :)

spunk : hvor er du sød! må se om ikke jeg kan overvinde min frygt for forandring, så lidt af min handletrang kan blive hældt ud over bloggen.

majsen : joeee, det kan du have ret i, men jeg tror også, at det har en betydning hvem men er hvis man bruger ordet.

i mine ører er et aldeles stakkels og uskyldigt ord, som ikke er ladet i hverken den ene eller anden retning, gået hen og blevet skarpladt kasteskyts i en kamp for at nogen kan bevise noget, og andre noget andet.

det er faktisk lidt synd, for det er egentlig et fint ord ;)

(og det var så mit 25-øres visdomsord for i dag... så har jeg doneret til din indsamling ;)