onsdag den 5. september 2007

accept

når det nu ikke kan være anderledes...



efterårets første æblekage...

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Er du da helt sindsyg en hævelse, hvorfor faen kan jeg bare ik få de (skide) æblekager til at blive så store og dejlige, grrr.

Minder mig om at man jo aldrig skal give op, og som så mange andre har jeg jo nogle store belle de boskoop æbler bag ligusteren, så det er vel bare om at gøre forsøget for gud hvilken gang, suk (stakkels min familie der skal kvæles i skidtet hver eneste gang)

spunky sagde ...

åååååårh hvor ser den bare godt ud...
smækker du ikke lige en opskrift og vejledmimg på....

jeg bliver jo helt æblekage sulten!

Christina sagde ...

pia : øvelse gør mester... og jeg har åbentbart bagt tilpas mange elendige æblekager, til at det er min tur til at få nogle af de gode ;)

(mit ligustervejsæbletræ hedder forøvrigt ingrid marie, og er 45 år gammelt... guddommelige æbler har jeg ladet mig fortælle, de er ikke modne endnu...)

spunks : den var også ret god... især med vanilleis til... tror jeg har oparbejdet en god del mor-point i dag :D

Æblekage
dej:
• 2 æg
• 275 g. sukker
1 tsk vanillesukker
• 250 g. mel
• 2 tsk. bagepulver
• 3 dl. fløde
topping:
• 4 æbler
• ½, tsk. kanel
• 1 spsk. sukker
• 1 spsk. margarine


Æggene piskes skummende med sukkeret
Mel og bagepulver blandes og irøres i småportioner skiftevis med fløden.
Dejen hældes i en smurt og melet springform.
De skrællede og rensede æbler skæres i både og lægges over.
Sukker og kanel drysses over
Den smeltede margarine dryppes over til sidst.

Bages i 70 minutter ved 175°.


god fornøjelse...

spunky sagde ...

M&Mss
det tror jeg helt sikkert du har...
og tak for opskriften!!! ;)

Christina sagde ...

spunky : anytime...

...og sov godt :)

Zette sagde ...

Gi et stykke, hva', hva' - åhhe gør lige....?

Christina sagde ...

zette : du er for sent ude :(
den er allerede væk, men jeg lover at udbrede mig vidt og bredt næste gang trangen kommer over mig...

(det sker sandsynligvis inden alt for længe, at dømme efter denne æblekages popularitet)