tirsdag den 3. februar 2009

reflektion

er det mon ikke på tide at melde sig ud af der dér facebook, når man er venner med folk, man opdager at man ikke gider standse op og hilse på på gaden...

6 kommentarer:

Maja Kirstine sagde ...

Eller også skulle man bare lade være med at blive venner med dem på Facebook?

miss mikkelsen sagde ...

spot on...

jeg tror bare jeg på mange måder er ved at være kørt sur i, at al kommunikation efterhånden foregår over fb. i gamle dage var det sms'en jeg var efter, og nu er det facebook. jeg har et ret stort behov for personlig kontakt. som i mulighed for at tale sammen. enten over telefonen, eller endda sådan rigtig gammeldags samvær... det behov dækket desværre ikke rigtig over fb eller sms. desværre er der mange, der ikke har det på samme måde som jeg.

og at jeg så egenhændigt har udvandet min egen fb-profil ved at takke ja til venskabsinvitationer fra efterhånden temmelig mange fra min fortid, som jeg i den grad ikke har noget til fælles med i dag, tjaaa det har jeg vel bare mig selv at klandre for...

Majsen sagde ...

Du kan også melde dig ind i en gruppe: jeg har flere venner på facebook end i virkeligheden. Så er man nemlig lidt undskyldt, hvis de klanterer dig for, ikke at hilse på gaden:

"Sig mig lige engang - hvorfor hilser du ikke?"

"Årh hvad? Har du ikke set, at jeg er medlem af en gruppe der berettiger mig til, at snige udenom"?

I starten fik jeg også bare trykket "accepter", for det troede IT geniet her at sådan var det. Men fandt ud af den der ignorer - sågar blokér - knap. Nu har jeg kun dem jeg kan stå indenfor, og som jeg ville bruge et par venlige ord på, om jeg stødte ind i dem.

For mit eget vedkommende, kan jeg slet ikke forstå, at man kan have langt over 200 venner. Der skulle nok være en "du er en bekendt" kategori.

miss mikkelsen sagde ...

jeg trykker "accepter" til både bekendt-kategori og gruppe-invitation... eller gjorde jeg det nu igen?


...hvor slemt skal det mon være, for at man ligefrem blokerer?

Sebastian sagde ...

Ja, en "bekendt"-kategori på FB ville være smart; men faktisk så findes den jo egl allerede - man kan selv lave sin egne kategorier at putte vennerne i, og så kan man lave en "begrænset" synlighed for kategorien af bekendte, hvis man synes. Lidt mere besværligt; men dog muligt.

miss mikkelsen sagde ...

seb : lidt besværligt, ja, men kunne være brugbart, hvis ikke det umiddelbart virkede umådeligt tidskrævende.