onsdag den 18. februar 2009

nedfaldsfrugt

flabet 8-årig : "moaar, får alle voksne sådan nogle flade bryster?"

mor i forsvar : "flade bryster, hvad mener du?"

insisterende 8-årigt strygebrædt : "jamen jeg har jo sådan nogle strittende nogen, og dine er sådan mere flad-agtige. gør de det?"

og så var vi ude i noget med, med stolthed at amme to børn i et år hver, for at sikre deres fremtidige velfærd (som ikke overhovedet er en undskyldning, for forandringerne sker under graviditeten, og er primært genetiske) men, en god gang skyld er aldrig af vejen. især når undertegnede på ingen måde er enig i dommen. der er ikke noget, der hænger her. i hvert fald ikke noget en løbetur eller to ikke kan klare. basta.


og nu er det så jeg funderer over, om stuearrest er helt gået af mode...

11 kommentarer:

Majsen sagde ...

Aj man må godt grine lidt - ikk'?

miss mikkelsen sagde ...

tilladelse givet. allernådigst. og kun fordi jeg ved at du selv er i risikozonen. men din genetik er nok bedre end min, eller det dér...

Majsen sagde ...

Tro mig: min genetik stinker gør den så. Min krop er rejst sydpå forlængst. Købte åbenbart kun en enkelt billet sydpå, selvom jeg sender både cykler, robåde og alt mulig afsted efter den. Den bliver hvor den er.

miss mikkelsen sagde ...

Aj man må godt grine lidt - ikk'?

Majsen sagde ...

Gem lidt af morskaben til jeg bliver reddi gammel. Så skal du dælme få dig et mega godt grin.

Indtil da, så er du hermed tildelt et smøret grin i mellemtiden.

miss mikkelsen sagde ...

tak fru majs :D
det tager jeg så imod med kyshånd.

håber ikke det gør det store ved vores kommunikation, at jeg har tilladt mig, at ændre på titlen på indlægget. af en eller anden grund virker den mere passende.

og mindre nedladende...

Trine sagde ...

ikke det store grin, bare et snedigt lille smil, fra en der endnu ikke har foedt og ammet, og lykkeligt overbeviser sig selv om at frugten bliver hvor den er i al evighed... Naiv, hvem mig..???

miss mikkelsen sagde ...

jaja, tramp du bare rundt i det...

det er vel tilladt, sagt af en der kan skrive æ på sin mac...


æææææææææææææææææææææææææææææ!


(din genetik er helt sikkert sådan indrettet, at frugterne kravler højere op under de rette omstændigheder. lidt lige som mit bagparti ;))

miss mikkelsen sagde ...

til frøken næsvis, den berejste : min mr mac laver dem her "œ" når jeg trykker "alt" samtidig med "o" .


:P

Trine sagde ...

ø å er de bogstaver min kaere mac vil skrive... ikke noget "ae".... og saa gider jeg ioevrigt ikke sidde og trykke paa den skide option knap, naar nu min kaere yderst begavede veninde sagtens kan tyde et "ae" og "aa" og "oe"... :-)

Sebastian sagde ...

@Trine og MM: I er altså sjove I to - det var et 'ø', Trine manglede i den første kommentar ;)

Og så i øvrigt: man kan bare skifte tastaturlayout, hvis man vil have bogstaverne siddende anderledes end på de små klistermærker på knapperne.

Ind i kontrolpaneler, tastatur og vælg det rigtige - skifter du tit, så kan du slå flaget til i menulinien og slå [mellemrum]+[æble] til som genvej til at skifte layout.