fredag den 13. april 2007

en ny dag truer2

aaahhh...

morgenkafferen, blå himmel, solskin og fuglesang.

2 - årig sidder og tegner jordbærmarie lige ved siden af, mens hun småpludrer, som om hun på ingen måde var begrænset af sit ordforråd. kaffen står dampende i vindueskarmen, mens jeg sidder og kigger ud og prøver at overskue den kommende dag. og tager en slurk af gårsdagens kolde efterladte kaffe... aaddvrk... så kan jeg lære det,

altid rydde op, lufte ud og lukke i efter en af den slags dage, ellers kommer det tilbage og bider dig i bagdelen ... karma is a bitch ;-)


(men tror faktisk at i dag bliver en rigtig god dag!)

4 kommentarer:

LouLou sagde ...

Wish you all the best, honey-pie...Og skal vi to snart ses???

Kontorchefen sagde ...

Kan du have en rigtig god weekend baby. Jeg tror vi skulle prøve at drikke morgenkaffe sammen en morgen, vi skriver en del om det. Jeg tror vi elsker det. God weekend :-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Nu er vi igen ved det der med at rydde op... Nu må det stoppe! Jeg tror du skal ansætte naboens kat til permanent at slikke madrester op :o) Lær den at drikke kaffe, så slipper du for gårsdagens kolde kaffe, og så er alle glade :o)

Rigtig god weekend :o)

miss mikkelsen sagde ...

loulou: tak min egen.. det er vist ved at være tydeligt, at ingen af os er ret gode til det med at få fingeren ud af r.... men jeg er klar anytime, kom med et udspil ;-)

(og så endte bolden pudsigt nok endnu engang på din banehalvdel)

kontorchef : kaffe er limen, der får mine dage til at hænge sammen ;-) jeg er meget charmeret over din invitation... du siger bare til (men så skal du altså også komme til tiden :-p)

missy : du har fuldstændig ret! (skal bare lige lokke den til igen, den er vist blevet lidt fornærmet over min fuldstændig utidige råben i vilden sky den anden dag)

og en rigtig rigtig god èen til dig også ;-)