onsdag den 11. april 2007

slut blev der sagt

altså... jeg kan virkelig (virkelig!) godt lide katte... men når det så er sagt, vil du så ikke godt, kære nabo, lære dit kræ at miss mikkelsens smør på køkkenbordet, ikke er kattemad...




for det kan da ikke passe, at jeg skal til at lære at rydde op efter min morgenmad??



miss mikkelsen - endelig alene med åbne vinduer

5 kommentarer:

Miss Blue Eyes sagde ...

Du skal ikke, under nogen omstændigheder, rydde op efter dig selv! Den slags griber om sig, og til sidst ender det med at du også skal rydde op efter andre. Det er en dårlig spiral at komme ind i...

Anne O'Manne sagde ...

Selvfølgelig skal du ikke rydde op efter din morgenmad. Så hellere droppe der med at åbne vinduerne. Hvornår har en smule indelukkethed egentlig skadet nogen?

Christina sagde ...

2 måneder senere sad fam. mikkelsen og kiggede henfaldne mod det sted hvor køkkenbordet plejede at være, indskrumpne, blege og med astmatisk vejrtrækning. men de havde sejret, for køkkenbordet havde de ikke set i 1 1/2 måned (så skidt med at der lugtede lidt... de havde sejret!!!)

Zette sagde ...

Jeg synes heller ikke du skal rydde op, heller ikke lukke vinduer. Du skal bare lade den søde mif forsyne sig alt det, den vil. Det lille kræ trængte vel til smør!

Christina sagde ...

zette : så bliver jeg nok nødt til at begynde at sende regninger til min kære nabo... tror det er tiende gang den har forsynet sig på den facon... (og altid kun smør... aldrig mit ristede brød, eller min kaffe... dyrt dyr :-)