lørdag den 14. april 2007

kulinarisk

hvad søren gør forældre i andre kulturer, der ikke kender til eminente problemløsningsmetoder så som boller i karry og svensk pølseret, når afkommet skal affodres?



(tror egentlig at disse kulinariske specialiteters fortsatte eksistensberettigelse er ligefrem proportionel med fødselsstatistikken)

2 kommentarer:

Louise Juhl Dalsgaard sagde ...

Undervurder ikke den oversete gourmetoplevelse der kan ligge gemt i en omgang veltilberedt Boller i Karry!!! Det er jo en himmerigsmundfuld, om retten frembringes med rette flid og omhu og sans for det gode gamle danske køkken.
Indrømmer blankt, at jeg er nostalgisk og rørstrømsk, men ihukommer nogle uvurderlige øjeblikke i min barndom, når jeg kom MEGET sulten hjem fra svømning på en vintersort mandag aften, og huset duftede af Boller i Karry. Uhhhmmm. Det var tider:-)

Øhhh, er du hjemme i dag søndag?

Christina sagde ...

åhh... i dag søndag er næsten gået... og jeg har ikke været hjemme... :-(

er hjemme hele næste uge, sådan cirka. har ingen faste planer, udover opgave og så'n... så prøv igen...

be om?!

(og ja, boller i karry kan være helt fantastisk... bare ikke to gange om ugen...)