mandag den 29. oktober 2007

dø murphy

hvis nogen kender nogen, der kender nogen, der kender ham dér murphy, så smid lige en mail. har en høne eller 30 vi liiige skal have afklædt fjerpragten sammen.

hvem er det der har bestemt, at han evig og altid skal have ret i at alt der kan gå galt, skal gå galt? har sammenlagt fået 5 timers søvn denne weekend, og til at begynde med var det sådan set et kalkuleret søvnunderskud. jeg skriver bedst om natten, når de forstyrrende elementer på ligustervej er gemt af vejen. så de 5 timers søvn jeg fik lørdag morgen og formiddag rykkede ikke synderligt ved min sindstilstand. i min beregning var der dog ikke taget forbehold for, at mine forvirrede kilder stadig var mere forvirrede end de havde lovet, dengang vi samarbejdede om systematik og kronologi...

jeg har ikke sovet i nat. jeg har til gengæld et ret godt overblik over min litteratur, i det jeg har tilbragt natten med at grave i litteraturen, for derefter manuelt at føre kilderne ind i opgaven. og nu venter jeg på, at nogen redder mig fra mig selv, så jeg undgår, at skulle ud på egen hånd i trafikken. opgaven ligger klar på bordet i de tre obligatoriske eksemplarer, og der er tre timer til klokken er tolv. så murphy, hvis du læser med har du endnu tre timer til at fucke mit liv op.kom an, og se hvornår du falder af.

(fik jeg sagt at jeg er færdig!!!!)

9 kommentarer:

Lenore sagde ...

Fedt! Det er sgu altid en god følelse at være færdig.. Er det en stor milepæl?

Sebastian sagde ...

Sådan. Godt gået.
Ah, Morphy skal vel også sove, så du kan slappe af resten af dagen og få afleveret i god orden omkring middag.

Majsen sagde ...

Well done du! Så håber jeg, at vi stadig har den aftale om, at du kigger efter arving 2 det første døgns tid efter dens kommen til denne verden. Eller er det ikke længere aktuelt?

Det var vel den afsluttende - eller?

I øvrigt - jeg tror det var Myrphy jeg kørte ned til morgen, så han er fælt indbundet på skadestuen nu og ikke længere til fare for nogen.

Kontorchefen sagde ...

Et par sten må have faldet fra dit hjerte nu. TILLYKKE og nyd det nu lidt

Zette sagde ...

Åhhh, hvor godt for dig, MissM. Det er super, at du er færdig og har afleveret. Godt gået - og sørg så for, at resten på ligustervej nusser ekstra om dig i en god uge eller sådan

trinen sagde ...

Du kom, du så, du sejrede...!
Tillykke min pige!

spunky sagde ...

hurra, hurra, hurra
hurrrrrrrrrrr- rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaa- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
sådan sejt gået...

og ham der murphy har jeg lige vundet over i kortspil så han er vist ikke helt rask for tiden !!! ;)

Miss Blue Eyes sagde ...

Uh-uh-uh!!!! Tillykke :o) Er det fedt og fantastisk og skønt og vidunderligt? Eller er det bare mere nervepirrende, vemodigt, udmattende og sørgeligt?
Lige meget hvad er jeg superglad på dine vegne :o)

miss mikkelsen sagde ...

alle : tak for de søde kommentarer!! det luner :)

lenore : det kan man godt sige. det er min afsluttende eksamen som sygeplejerske. så når jeg er færdig er jeg færdig ;)

seb: afleveret er den, så må det briste eller bære...

majsen : jeg håber at være der og tage godt imod jeg begge to, når den tid kommer :D

kontorchef : det må man sige ;)

zette : kan du ikke lige prøve at forklare det for dem, for de mener at det er nu jeg skal til at betale tilbage for mit fravær den sidste måned :( der er vist en grund til at man får børn efter at man er uddannet...

trinemus : :)

spunky : du er sød!!

miss med de blå : er desværre tættere på det sidste end det første, men satser på at komme ovenpå når det værste søvnunderskud er dækket ;)