tirsdag den 9. oktober 2007

flagdag


nøj, hvor skal man tidligt op for at fejre et skolebarn. var oppe klokken 5.30 for at forberede rundstykker og pandekager, men høstede også en ret markant jubel fra fødselsdagsbarnet, som ser ud til at befinde sig ret godt med et år til på bagen.


6-årig er nu blevet 7-årig, og mor er glad. og træt.

14 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

STOOOORT TILLYKKE med hende!!!

Kontorchefen sagde ...

Godt det ikke er mit barn ... Hun ville sno mig om sin lillefinger, konstant, hun ser fantastisk ud. TILLYKKE med hende.

spunky sagde ...

KÆMPE TILLYKKE med hende

hurra hurra hurra hurra hurra hurra HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......

miss mikkelsen sagde ...

@alle : den stolte mor siger tusind tusind tak :D

Heidi sagde ...

Hjertelig tillykke med hende. Håber hun får en dejlig dag <3

miss mikkelsen sagde ...

rigtig mange tak heidi :)

indtil videre har det været fantastisk. hun er simpelthen den mest møgforkælede lille øgle nord for alperne... men det er jeg vist selv skyld i ;)

Majse mor sagde ...

Halter lige bagefter med et tillykke med din store pige.

Ja så endte vi endnu engang i den der: hvordan blev hun lige 7 år så hurtigt?

Håber at hele hendes dag var fortryllende og akkurat ligeså magisk, som man selv husker de børnefødselsdage (dog kunne de ødelægges lidt hvis man fik kedelige hjemmestrikkede strømper)

miss mikkelsen sagde ...

majsemor : du kan tro den var magisk... og tak :)

Sebastian sagde ...

Til lykke til den yngre frk. Mikkelsen og hendes unge moder ;)
Håber, I havde en rigtig dejlig dag.
Ja det er ganske fantastisk, hvordan de der, der for ikke ret længe siden var meget små, pl,udselig bliver så store, går i skole og malt muligt.
Menuen til morgenmaden lyder ellers rigtig god, Men snart 7-årige har også bedt om at der skal laves pandekager i dag, og det helt uden fødselsdag ;)

miss mikkelsen sagde ...

tak seb :)


og det er ikke fordi det skorter på pandekager her i huset heller, men pandekager klokken halvsyv om morgenen på en hverdag... that's a first ;) dog tror jeg kommer til at hænge på menuen fremover...

har heldigvis titusket mig en snydeopskrift... så pandekagerne er fyldt med havregryn (og lidt andet godt) og kan derfor godt forsvares indenfor skolevenlig morgenmadsklausulen... og pigerne synes at de er fantastiske, og så er alle jo tilfredse ;)

Sebastian sagde ...

Hmm, vores var nu heller ikke at foragte - det var jo kun til dessert i aften, så det blev uden havregryn; men den var ellers smart at putte morgenmaden ind i pandekagerne. Man kan vel også koge grynene først til grød først og så rulle den ind i??? ;)

miss mikkelsen sagde ...

seb : ved ikke helt om jeg tror på at havregrødsruller ville vække den store lykke herhjemme, men du kan jo prøve det af for mig og lægge en tilbagemelding ;)

Sebastian sagde ...

Jeg skal nok rapportere, hvis det lykkes mig; men normalt spiser de (og vi) altså vores havregrød med stor fornøjelse uden at skulle snyde den ind i noget ;)

miss mikkelsen sagde ...

seb : ind i kampen, det må testes :P