fredag den 12. oktober 2007

fremdrift

der er éen klar fordel ved det der selvbyg. især hvis man som jeg, tænder lidt på markerede overarme. for efter at have bygget her på ligustervej i snart tre måneder, er kæresten så tæt på idealet rent kropsligt, som jeg tror han kan komme, og det er en ren fryd, at se ham knokle rundt i en stram hvid t-shirt, og slibe vægge ned. at han ved, at jeg synes at han er dejlig at se på, og det gør at han knokler endnu hårdere, er vel det man kan kalde en win-win situation. (og kan man se bort fra alt det fine hvide støv, der lige nu dækker de mikkelsenske gemakker, vil jeg vove den påstand, at jeg er kommet i himlen :D)

det fine støv markerer samtidig, at det er blevet tid til filtning, og derefter har jeg på fornemmelsen at det begynder at gå stærkt. lige om lidt har jeg faktisk et hjem. og med den tanke i hovedet vil jeg nu starte støvsugeren, og gå i kamp med støvhelvedet. for der er stadig et par måneder til jul, og uanset hvor meget jeg holder af vinter, er det altså lidt for tidligt til sne, trods alt.

3 kommentarer:

ballast sagde ...

;-)

Uhmmmm....

Sebastian sagde ...

Imponerende, hvad vi mænd kan lokkes til, hva'?

Hvidt støv=skyer=Himmel ;)

Men jeg forstår ikke sammenhængen til filtning. Det er det der med forvasket uld med sæbe?

Det må du fortælle mere om, og hvad bruger du det til?

miss mikkelsen sagde ...

ballast : jep... dobbeltmums :D

seb : nej nej nej!!! ikke uld og sæbe... så krea er jeg slet ikke... og slet ikke lige i øjeblikket om ikke andet ;)

filt på vægge og lofter! som i snart klar til en omgang maling, og så slut prut byggeprojekt :) (det er vist den usædvanligt positive version... der er stadig en del der mangler, men når filt og maling er overstået, er alt det andet i småtingsafdelingen...)