lørdag den 13. oktober 2007

i-Break

hvis man googler "how to break an i-Book" ville jeg sætte pris på, at man for fremtiden undlader at følge det link, der åbentbart, guderne må vide hvorfor, fremkommer til min side. jeg synes, at det er en blasfemisk hensigt, og har aldrig og kommer aldrig til at skrive om noget der kunne have interesse for potentielle i-Hærværksmænd. desuden må det være ufattelig dårlig karma, at sådanne skumle personager frekventerer min blog, og jeg skynder mig derfor lige at banke under bordet. bare for en sikkerheds skyld. og så skal jeg vist også liiiige have opdateret min back-up.

paraniod... nææh ikke her ;)


(på den anden side, hvis det ligefrem er nødvendigt, at søge på nettet efter måder hvorpå man kan destruere sine i-produkter, må man deraf kunne udlede, at de der mac-mennesker har fat i den lange ende af et eller andet...)

5 kommentarer:

ballast sagde ...

Hej sveske:
Just hjemkommet efter midtby-mareridt en lørdag formddag. Jeg er hjemme det meste af dagen så ring endelig, hvis du kan få ørenlyd for pudsjernere, tapetafklistringsmaskiner og hvad der ellers fylder decibellerne på Ligustervej. Kys :-)

spunky sagde ...

M&Mss
måske du skulle reffererer til denne side http://www.willitblend.com/
her kan alt i den retning lade sig gøre!!!

Sebastian sagde ...

Din side må altså komme langt nede på googles liste, for det var først, da jeg tog "mikkelsen" med i søgningen, at jeg fandt din side:

missmikkelsen -endelig alene: august 2007
miss mikkelsen - endelig alene, resten af dagen med røven i vejret i ... men på en måde samtidig et tiltrængt og afstressende break fra verden udenfor. ...
missmikkelsen-ea.blogspot.com/2007_08_01_archive.html - 130k - Cached - Similar pages - Note this
[ More results from missmikkelsen-ea.blogspot.com ]


så du skal nok ikke tage det så tungt :-)

Zette sagde ...

der er altså mange google-søgende mennesker, der har et mærkeligt liv og i særdeleshed må have et kedeligt et af slagsen også. Du skal ikke finde dig i noget, MissM!

miss mikkelsen sagde ...

ballast : lyder hæsligt ;)

kys selv.

spunky : hæ! tænkte selv på den. men er det mon stadig ikke lidt svært at finde en blender, der er stor nok til at kunne rumme en i-book?

seb : det er meget beroligende.

tak ;)

zette : de kan bare komme an, og se hvornår de falder af. nå! :)