søndag den 7. oktober 2007

søndagshetz

hvori ligger mon det retfærdige i, at jeg her til morgen er vågnet op med "opvaskesangen" fra dr's engang-i-halvfjerdserne julekalender "kikkebakkeboligby" på repeat på den indre stereo... har lige taget mig selv i at skråle den højlydt under bruseren... og jeg er tilmed aldeles blank overfor hvilke gemmer den er trukket frem fra, er ikke engang sikker på at trunterne overhovedet kender dette længst forældede klenodies eksistens, så de går i hvert fald fri for anklage... ind til videre...og hvortil stiles klager desangående? nogen der ligger inde med ole lukøjes e-mail adresse???

3 kommentarer:

ballast sagde ...

Okay det ermåske ike det fedeste at nynne, selvom jeg ikke er sikker på, at jeg kender melodien (min høje alder til trods :-) )

Jeg kan til gengæld konstant høre Peter Thorup og Anne Grethe synge "Skib forude sejl" for de indre lyttelapper, og det er altså også rimeligt hardcore. Var det så endda Dolly-pigen, men AnneGrethe... not!

spunky sagde ...

ha ha ha ha ha ha
Ja, ja vi har alle vores små interne sangkampe..... min forbliver hemmelig..

og så viste jeg slet ikke at Ole Lukøje havde en mailadresse???

miss mikkelsen sagde ...

ballast : kender du den ikke... jeg er misundelig!

havde faktisk formået at glemme den, men nu da jeg genlæser mit indlæg er den der igen... damn!!!

spunky : kom nuuuu!! den kan umuligt være værre end min ;)

og har alle efterhånden ikke en mailadresse (eller 10)... han må da nødvendigvis også have en. tror dog jeg frafalder anklagerne mod den stakkels hr lukøje og vender dem mod mig selv, jeg har blogget om sangen, og nu hænger jeg åbentbart på den ;)