mandag den 22. oktober 2007

synonympræparater

lige nu ville jeg slå ihjel for en næsespray. jeg er normalt stor modstander af den slags, eftersom det er bevist at de oftest forværrer problematikken, og tilmed ret hurtigt kan føre til afhængighed. men det er altså når jeg ikke lige står og ikke kan få vejret, at jeg har den slags rabiate holdninger.

har nu være hele medicinlageret igennem, men uden held. jeg har dog fundet nogle slimløsnende brusetabletter, men er ikke sikker på at jeg har lyst til at finde ud af hvad der sker, hvis jeg propper en af dem op i næsen.

måske det, om ikke andet, midlertidigt kunne tage fokus fra åndenødsproblematikken.

måske ikke.

5 kommentarer:

spunky sagde ...

prøv med en næseskyldning med saltvand....... det er stortset det samme der er i de der næsespray!

meeeen de der bruse tabletter lyder nu som et ganske okay alternativ...... jeg vil i ald fald godt se resultatet!!! hæ hæ hæ :-)

miss mikkelsen sagde ...

ja det kunne jeg tænke mig ;)


men åbentbart var truslen nok, for siden jeg fremsatte den er min forkølelse aldeles forduftet. jeg tror, at jeg vil forsøge at tage patent på idéen, for hvis det er løsningen på alverdens forkølelser er jeg ret sikker på, at jeg godt kunne gå hen og blive temmelig velhavende :D

lige nu er jeg dog temmelig tilfreds med bare at kunne få vejret.

Sebastian sagde ...

Jeg ville jo foreslå hvidløg. Er det helt galt med næsen, kan du faktisk stoppe et skrællet fed derop. Men lad det ikke sidde for længe ;)
En anden mulighed er pebermyntedråber - fås i en billig og lidt dyrere udgave i Matas - tag de dyre. Put en dråbe i et glas vand (medicinglas-størrelse) og drik det. Eller dryp en dråbe på en klud og hæng den op i soveværelset.
Det hjælper i øvrigt også forkølede børn ;)

ballast sagde ...

Kys til dig sveske...Jeg tænker på dig!

miss mikkelsen sagde ...

seb : tak for omsorgen :)

det er heldigvis endnu kun mig, der lider af vejrtrækningsproblemer, og jeg bærer med smil min byrde... eller noget ;)


heldigvis har min forkølelse været i retræte siden mandag, så jeg tror at jeg overlever denne gang :D

ballast : og jeg på dig...

kys igen :)