tirsdag den 2. oktober 2007

host

min mac er syg... den er så stakkels, og jeg tør ikke at gøre den rask. det er touchpad'en den er gal med. den reagerer ikke helt så effektivt som den har gjort. men det er der vel ikke noget at sige til, med al den støv vi lever i i tiden. måske den har fået astma?

min computermand siger, at det kommer til at tage omkring en uges indlæggelse, for at gøre den rask, men jeg tør simpelthen ikke at stole på det. hvad nu hvis det ikke holder? så den må være syg, indtil jeg får afleveret min opgave. og jeg skal til at vænne mig til igen at bruge en mus. stakkels mac, og stakkels mig...


missm - vanedyret udfordres...

4 kommentarer:

Zette sagde ...

Jamen, mus er da det bedste i verden - spørg bare min kat! Det der røreplade, det er altså skidtnas, MissM. Det er godt til dig at være lidt retro!

miss mikkelsen sagde ...

jamen du har da nok ret zette, og retro er vist in for tiden... eller noget... det handler nu nok også mest om min manglende evne til at kapere, at ting er i stykker... vil ikke finde mig i det, og er lynsnar til at sende alting til rep... men altså ikke mr mac... måske en lærerig proces for kontrolmennesket??

Sebastian sagde ...

God bedring med Mac'en. Det er vel "bare"" at skille den ad og rense den for fnuller og støv?

miss mikkelsen sagde ...

seb : tak, sender det videre til patienten ;)

og ja, det håber jeg. meget.